Heartland

19.06.2013

Serije


Život donosi promjene. Ljubav nas vraća kući. Nova kanadska obiteljska drama od 9. srpnja u 18:15 na Prvom programu Hrvatske televizije.

Heartland

Kanadska serija “Heartland” moderna je i napeta serija za gledatelje svih uzrasta, snimljena prema romanima Lauren Brooke. Radnja je smještena u čarobne predjele podnožja Stjenjaka u pokrajini Alberti. Na ranču koji se bori za opstanak, obitelj Fleming brine se za zlostavljane i zanemarene konje. Pratimo uspone i padove ove obitelji, sestara Amy i Lou i njihova djeda Jacka.

“Heartland” je saga o obitelji koja kroči kroz život zajedničkim snagama, kako u sretnim, tako i u teškim trenucima. Pristup pričama je realističan, napet i duhovit uz pravi balans između drame i komedije, avanture i romance. A u pozadini uvijek ostaju veličanstveni predjeli planinskih podnožja u Alberti.

HTV će prikazati pet sezona ove uzbudljive serije.

1. epizoda: COMING HOME
Amy saznaje da na Mallenovoj farmi zlostavljaju konja Spartanca i uspije nagovoriti svoju majku Marion da ga spase i dovedu na Heartland. Putem kući uhvati ih strašna oluja koja prevrne kamionet zajedno s prikolicom za konja. Kad se Amy probudi u bolnici, otkriva da joj je majka poginula u nesreći. Amyna starija sestra Lou vraća se kući iz New Yorka kako bi pomogla Amy da prihvati majčinu smrt i da sredi financijsku situaciju na Heartlandu. No kad Lou shvati kako je Heartland na rubu financijske propasti, rasprše joj se sve nade za brz povratak u New York. Djed Jack odlazi pogledati Spartanca u veterinarskoj bolnici. Scott mu objasni kako je konj u tako teškom mentalnom stanju da bi ga vjerojatno trebalo uspavati. No Jack ne diže ruke od Spartanca i dovodi ga na Heartland. U međuvremenu se pojavljuje Ty s dokumentima za probacijski nadzor koje je potpisala Marion prije smrti. On je nov radnik na ranču. Amy nije oduševljena, pogotovo kad se on nepozvan pojavi na zabavi Ashley Stanton i potuče se s Amynim bivšim dečkom Jessejem. Jack pomaže Amy da nađe snagu i prestane kriviti sebe za majčinu smrt. Pomažući Spartancu da iscijeli svoje rane, Amy pomaže u iscjeljenju vlastita srca.

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s