Uz zvijezde RTL-a spektakularan ulazak u EU

Dana 30. lipnja RTL-ove zvijezde sa glavnih gradskih trgova u Splitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu uživo će pratiti ulazak u Europsku uniju u višesatnom televizijskom spektaklu “Dobrodošla Hrvatska!”.

Zvijezde RTL

Jedan od najbitnijih događaja u povijesti Republike Hrvatske, ulazak u EU, gledatelji RTL Televizije uživo će pratiti spektakularni program koji će se emitirati iz četiri grada.

Tako će Antonija Blaće i Marijana Batinić iz posebno sagrađenog studija na splitskoj Rivi ugostiti najpoznatije Dalmatince s kojima će razgovarati o njihovim dojmovima ovog povijesnog događaja. U Osijeku Ana Brdarić i Filip Brkić uživo će pratiti koncert Tonija Cetinskog i o ulasku u Europsku uniju razgovarati s mnogobrojnim poznatim Slavoncima. U središtu još jedne hrvatske regije – Rijeci su Nino Štambuk i Ana Miščević koji će ponoć dočekati uz društvu Primoraca, dok je u našem središnjem studiju na zagrebačkom Trgu bana Jelačića voditeljski dvojac Antonija Mandić i Igor Bobić. U velikom studiju na samom Trgu oni će pratiti svečanost ulaska u Europsku uniju uz zanimljive razgovore s brojnim umjetnicima, sportašima, znanstvenicima i političarima.

Novinari i reporteri RTL-a će se javljati u program s 15 lokacija diljem zemlje, a sve događaje će pratiti 40 kamera.

Što građani očekuju od Europske unije gledatelji će doznati u mnogobrojnim razgovorima uživo sa gradskih ulica i trgovima na koji će RTL odmah uz svoje sugrađane dočekati ponoć i slaviti do ranih jutarnjih sati.

30. lipnja s početkom od 18 sati budite uz RTL Televiziju u višesatnom programu – DOBRODOŠLA HRVATSKA!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.