Nijanse ljubavi (Shades of Love)

27.06.2013

Serije


Balnaird House, jedno od najotmjenijih imanja u škotskim planinama, dom je stare i ugledne obitelji Aird. No ta obitelj krije mračnu tajnu… Mini-serija snimljena prema djelima Rosamunde Pilcher prikazivat će se 6. i 7. te 13. i 14. srpnja u 13 sati na HTV-u 2.

Nijanse ljubavi

Kad američki biznismen Conrad Tucker ugleda u časopisu fotografiju Laure Aird, najmlađe kćeri obitelji Aird, naglo se vraća u prošlost… Je li moguće da je Laura plod njegove veze s lijepom Virginijom Aird? On se zaklinje da će saznati istinu. U međuvremenu, Laura za vrijeme studija na Oxfordu upoznaje lijepog mladića Guya i zaljubi se u njega.

Conradovo istraživanje odvodi ga do obitelji Balmerino, dugogodišnjih prijatelja i susjeda obitelji Aird. Archie i Isobel Balmerino sretni su jer su obnovili svoj dom, ali i zbog toga što se njihov sin Hamish vratio s dugog putovanja pa planiraju prirediti tradicionalni rujanski bal. U Međuvremenu Laura i Guy pridružuju se slavlju zaruka Henryja i Emily. Oni ne slute da su im to posljednji sretni trenuci prije nego što im sudbina zada strašan udarac.

Laurin dečko Guy poginuo je u strašnoj nesreći, a Laura se potpuno povukla iz društva. Poput svih ostalih, i Hamish Balmerino zabrinut je za nesretnu mladu ženu. Čak ni rujanski bal koji priređuje obitelj Blamerino ne može razveseliti Lauru. Duboko razočaran zbog odluke koju je njegov otac donio u vezi s Noelom, Henry pomaže svojoj sestri Alexi u tvrtki za catering.

Brat i sestra nemaju pojma da Noel već dugo vara Alexu s njezinom najboljom prijateljicom Lucillom Balmerino. Sve se gotovo otkrije kad Lucilla na jednom od njihovih sastanaka izgubi dragocjenu ogrlicu. A saznat će se i još jedna tajna koja je bila skrivena mnogo godina. Potresena Conradovom smrću, Virginia odluči reći Lauri istinu o njezinom podrijetlu, no ima li Laura dovoljno snage da podnese te vijesti? U posljednji trenutak Hamish je uspijeva nagovoriti da dođe na bal obitelji Balmerino. No nakon te večeri za te dvije obitelji više ništa neće biti isto…

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.