Instruktor u ljetnoj shemi RTL Televizije

01.07.2013

Serije, TV najave


Humoristični serijal čiji je pilot emitiran 2010. na programu RTL-a odmah je zadobio brojne poklonike. Snimljen u mokumentarističnoj formi, prati zgode i nezgode instruktora vožnje i njegova učenika.

Instruktor

U ljetnoj shemi RTL Televizije, od danas u 20.00 sati, na male ekrane vraća se Instruktor! Televizijska ekipa na čelu s novinarom (Sven Medvešek) odlazi na Vis snimiti reportažu o instruktoru vožnje (Stjepan Perić) i njegovom jedinom polazniku autoškole „Đir“, Marjanu, purgeru iz Zagreba. Marjan se već tri godine priprema za vozački, no i dalje nije spreman za ispit. Živi na Visu i, po predviđanju svog instruktora, za pola godine će biti spreman bez ičije pomoći sjesti u automobil. TV ekipu instruktor prima u svoj dom, upoznaje ih s gradom Visom i na viškim prometnicama pokazuje zašto Marjan još nije spreman izaći na vozački ispit.

Protagoniste radnja serijala vodi na vožnju po hrvatskim cestama, te na šaljivi način prikazuje koje sve zamke krije polaganje vozačkog ispita i na što sve moramo biti spremni želimo li dobiti vozačku dozvolu.

Ovaj dvojac tako ćemo od ponedjeljka do četvrtka, od 20.00 sati, pratiti u ljetnoj shemi RTL Televizije, na putu kroz Hrvatsku, ali i kroz zemlje bivše države. Izvrsni mladi redatelj Nevio Marasović, koji je ujedno i autor ovoga djela, garantira dobru zabavu tijekom jeseni. Uz glumca Stjepana Perića i Damira Rončevića (Marjana) kao i brojnu gostojuću glumačku ekipu iz Hrvatske, tu su i brojna renomirana glumačka imena s područja bivše Jugoslavije. Borko Perić, Božidar Alić, Renata Sopek, Jelena Popović Volarić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Sven Medvešek, Luka Dragić, Marinko Prga, Dragan Nikolić, Milan Pavlović, samo su neka od imena koja se pojavljuju u epizodnim ulogama.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s