Zlatne godine: dokaz da su godine samo brojka

02.07.2013

TV emisije, TV najave


“Zlatne godine” (The Young Ones) je reality serija u kojoj se sudionici kroz nostalgičan, nepredvidljiv i dirljiv način vraćaju u svoje mladenačke dane – subotom od 6. srpnja u 18.20 na Doma TV-u.

Zlatne godine

U ovoj reality seriji, šest umirovljenika, koji su kroz život patili od raznih bolesti, smješteni su u kuću uređenu u stilu sedamdesetih. U razdoblju kojeg sudionici showa provedu u kući osjećat će se pomlađeno, zdravije i aktivnije, a u svakoj epizodi sudjelovat će u nekom novom/starom iskustvu. Ovaj eksperiment uistinu dokazuje da je broj godina samo način gledanja na život. “Zlatne godine” gledateljima će dokazati da je kroz nostalgičan, nepredvidljiv i dirljiv način moguće vratiti vrijeme!

Što se dogodi kad grupu od šest umirovljenika stavite u istu kuću? Može li ih kratki period proživljavanja mladosti pomladiti psihički i fizički? Odgovore na ova, a i mnoga druga pitanja saznajte u četiri epizode “Zlatnih godina” od subote, 6. srpnja u 18.20 sati na Doma TV-u.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s