Zločinci u odijelima – druga sezona

Serija govori o neobičnoj suradnji između vrhunskog prevaranta i agenta FBI-a, dvojcu koji se godinama nadmetao u igri mačke i miša. Nova sezona od 7. srpnja u 23:50 sati na Drugom programu HTV-a!

Zločinci u odijelima

Jedna od najsupješnijih američkih kriminalističkih serija, “Zločinci u odijelima”, o neobičnom partnerstvu između vrsnog krivotvoritelja (Matthew Bomer) i agenta FBI-a (Tim DeKay), nastavlja se drugom sezonom koja kreće s uzbudljivim novim istragama, s još više intriga i još prisnijim prijateljstvima, te s još većim angažmanom Matta Bomera, kojeg je magazin “People” proglasio najseksepilnijom zvijezdom u usponu.

Članak o 1. sezoni

Tim Matheson (“Zapadno krilo”) je redatelj i gostujući glumac u prvoj epizodi druge sezone, a u gostujućoj ulozi ponovo se pojavljuje Diahann Carroll. Serija je u potpunosti snimljena u New Yorku i okolici.

PRVA EPIZODA: Nakon neuspjela Nealova bijega i Kateine smrti u pitanje dolaze i Nealov angažman za FBI, a i Peterov posao. Pod strogom paskom Ministarstva pravosuđa Peter i Neal dobivaju zadatak da uhvate spretnog vrhunskog kradljivca koji sebe naziva Arhitekt, a meta su mu najprestižnije njujorške banke. Peter i Neal moraju osujetiti njegovu iduću pljačku.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.