Uredništvo (Newsroom) – druga sezona

03.07.2013

Serije, TV najave


Prošla je godina dana i u danima pred izbornu noć 2012. ekipa “Noćnih vijesti” sprema se za davanje iskaza u tužbi čije se okolnosti razotkrivaju tijekom cijele sezone. Zagonetna je dojava dovela do objave priče čije posljedice nitko nije mogao predvidjeti.

Uredništvo

Pametna, aktualna, duhovita i zabavna, serija “Uredništvo” zaviruje iza kulisa visoko rejtiranog informativnog programa na fiktivnom kabelskom kanalu ACN, prateći živote ispred i iza kamere ciničnog voditelja (Jeff Daniels), njegove izvršne producentice (Emily Mortimer), osoblja (John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel i drugi) i njihova šefa (Sam Waterson). Prevladavši buran prvi zajednički dan, čiji je vrhunac bila vijest da je BP-ova bušotina upravo eksplodirala u Meksičkom zaljevu, tim kreće u patriotsku i donkihotsku misiju da prenose javnosti istinu, unatoč korporativnim i komercijalnim preprekama i osobnim zavrzlamama.

Serija se odvija na izmišljenoj kabelskoj mreži ACN, ali priče koje „Noćne vijesti“ prate često su stvarni protekli događaji ili su njima nadahnute. „Uredništvo“ pruža gledateljima priliku da se vrate i ponovno prožive događaje koji su bili udarne vijesti dok likovi serije jure kako bi pripremili emisiju. Nova sezona pokriva razdoblje od kolovoza 2011. do studenoga 2012. i bavi se antiterorističkom politikom američke administracije, pokretom „Zauzmimo Wall Street“, Troyem Davisom, Trayvonom Martinom, Bengazijem i, dakako, preliminarnim te općim izborima.

Gledatelje će razveseliti prilika da u periodu od 15. srpnja do 13. kolovoza, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvi nastavak 2. sezone „Uredništva“. Svi koji u tom periodu posjete www.HBOGO.hr moći će uživati u seriji.

Oglasi
,

About Ines Horvat

Ines je suradnica portala MojaTV koja objavljuje najave programskih sadržaja koji se prikazuju na domaćim kabelskim kanalima (FOX, HBO).

Pogledaj sve objave od Ines Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s