Divino novo ruho – druga sezona

Diva je još uvijek zarobljena u tijelu odvjetnice Jane – u novim epizodama prijeti joj otkaz, a ni u privatnom životu joj nije lakše: došlo je vrijeme da Graysonu kaže istinu…

Divino novo ruho

Nakon niza nesretnih okolnosti, Janeina budućnost je ugrožena, a prijeti joj i otkaz u odvjetničkom društvu Harrison & Parker. Jane svojim poslovnim umijećem uvjeri Jaya Parkera da je primi nazad. Odmah se primi posla, a njen prvi slučaj vezan je uz osmogodišnjakinju koja mora ići na eksperimentalnu operaciju srca. Također, mora uskladiti svoj prošli život sa sadašnjim, budući da radi zajedno s Debinim tugujućim dečkom Graysonom te živi sa Stacy, Debinom bivšom cimericom. U novim epizodama, Jane mora odlučiti kako će reći Graysonu za njihovu prošlost nakon što nova žena nenadano uđe u njegov život!

O LIKOVIMA

Jane je pametna i obzirna odvjetnica čija je životna preokupacija napraviti pravu stvar. Nesigurna je u svoj izgled, ali joj je, zahvaljujući Deb, samopouzdanje poraslo te njena inteligencija više nije u sjeni njezine, ne tako naočite, vanjštine.

Debina duša je u Janeinu tijelu, a prije svoje reinkarnacije je bila 22-ogodišnja manekenka. Prisiljena je živjeti u tijelu koje nije njezino te je svjesna da više ne izgleda kao top model. Upravo tako, Deb će shvatiti kako prave životne vrijednosti nisu vezane samo uz dobar izgled.

Fred je Janein anđeo čuvar. Radi sve što je u njegovoj moći kako bi u ravnotežu doveo svoje obveze prema Jane i prilagođavanje životu na zemlji.

Stacy je Debina najbolja prijateljica koja uskoro postaje i Janeina prijateljica. Ona je jedna od onih djevojaka kojima su najvažnije odjeća, obuća i šminka. Unatoč tome, Stacy je jako dobra i velikodušna osoba.

Teri je Janeina asistentica koja voli tetovirane muškarce. Ona je Janeina desna ruka koja joj pomaže u svakodnevnim dnevnim obvezama. Sretna je kad shvati da, osim Jane, pomaže i lijepom modelu zatočenom u njenom tijelu.

Ne propustite nove zabavne dogodovštine odvjetnice Jane ove nedjelje, 14. srpnja u 19.10 sati na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.