Braća i sestre – peta sezona

11.07.2013

Serije, TV najave


HTV od 30. srpnja u 22:50 sati premijerno prikazuje petu i posljednju sezonu serije “Braća i sestre” koja prati kalifornijsku obitelj Walker zamršenim labirintom života u Americi danas.

Braća i sestre 5

Zanimljiva jednosatna dramska serija govori o petero osebujnih i pomalo nesređenih odraslih braće i sestara i o njihovoj snažnoj i strastveno privrženoj majci Nori Walker. Život obitelji Walker nije bez teškoća; ljubav, roditeljstvo, bolest, politika, rastava, nevjera, ovisnost, uhićenja, rat pa čak i smrt svakog od njih guraju do granica, ali oni se i dalje trude živjeti najbolje što mogu, pritom jedni druge bezuvjetno vole i nastoje održati bar neku razinu normalnosti poslije gubitka i laži njihovog obiteljskog patrijarha, mitske figure Williama Walkera.

PRVA EPIZODA: Prošla je godina dana otkad je obitelj Walker razorila tragična automobilska nesreća i nimalo u stilu obitelji Walker, svatko izbjegava svakoga. Istine i stvarnost počinju se nazirati tek kad je obitelj prisiljena okupiti se za Justinov dolazak kući: Nora se trudi pripremiti za zabavu, ali ne ponaša se kao majka kakva je bila; Sarah je obuzeta Narrow Lakeom; Kevin ima novu karijeru javnog pravobranitelja; Saul i Scotty vode svoj restoran; a Kittyn je život za sve postao tabu tema. Za Walkere se sve promijenilo i nikad više neće biti isto.

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s