RTL Hotspot: Neizostavne ljetne aplikacije

U posljednjoj epizodi prve sezone emisije “RTL Hostspot”, autor i voditelj Antonio Zavada donosi pravu ljetnu ekskluzivu – prvi je u Hrvatskoj isprobao Google Glass naočale te s njima prošetao Zagrebom!

Antonio Zavada

RTL Hotspot, magazinska emisija o novim tehnologijama, u svojoj nam je premijernoj sezoni nudila najnovije vijesti iz svijeta tehnoloških inovacija. Autor i voditelj Antonio Zavada u devet je epizoda usporedio najmoćnije pametne telefone na tržištu, testirao tablete, savjetovao gledatelje o novostima s društvenih mreža te komentirao popularne aplikacije i video igre o kojima bruji cijeli svijet. Zbog svog pristupa tehnologiji i načinu pojašnjavanja noviteta u svijetu, koji je nerazumljiv običnom gledatelju, emisija “RTL Hotspot” imala je izuzetan odjek, kako među vrhunskim stručnjacima, tako i među gledateljima. Emisija producirana od strane RTL Televizije vraća se na male ekrane ove jeseni u novoj sezoni, a u kojoj će zavada I njegov tim ponovo biti na “Mjestu događaja” s novim tehnološkim postignućima.

– “Dojma sam da prva sezona RTL Hotspota nije mogla biti emitirana u bolje vrijeme jer nove tehnologije su se u proteklih godinu dana razvijale nevjerojatnom brzinom. Nakon svake epizode sam pomislio kako sam sada sve vidio i da bolje ne može, a onda se već za mjesec dana pojavi nesto potpuno novo i neviđeno. Sjećam se da smo u prvoj epizodi isprobavali televizor kojim se upravlja očima, a sada u posljednjoj već imamo Google naočale koje slušaju naš glas i kojima surfamo bez dodira. Sva snimanja su zato zapravo bila kratki odlasci u budućnost koja će očito doći i prije nego smo je očekivali” — rekao je Antonio Zavada.

U posljednjoj epizodi prve sezone “RTL Hotspot” donosi pravu ljetnu ekskluzivu. Antonio Zavada je prvi u Hrvatskoj isprobao Google Glass naočale te s njima prošetao Zagrebom kako bi gledateljima pokazao kako funkcionira ovaj, vjerojatno najintrigantniji gadget godine, doznao kako se njime služiti te koje su mu sve mogućnosti primjene. Dolaskom ljeta novinari “RTL Hotspota” pripremili su i izbor najkorisnijih ljetnih aplikacija, kao i vodič za besplatno ili barem jeftinije surfanje na plažama i putovanjima te napravili pregled besplatnog cloud prostora na internetu na kojem se može čuvati tisuće fotografija s putovanja. No one koji svoje uspomene radije snimaju, “RTL Hotspot” je pripremio prilog o Vineu i Instagram videu. Tu su još i vijesti o novim pametnim telefonima, novosti za korisnike iPhonea i zanimljive priče za gamere.

Ne propustite novo izdanje “RTL Hotspota” u subotu, 13. srpnja u 10:45 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.