Specijalna epizoda Uvoda u anatomiju

15.07.2013

Serije, TV najave


Svi smo se mi bar jednom upitali što bi bilo s našim životima da smo drugačije izabrali, da smo donijeli drugačiju odluku ili da smo rekli laž umjesto istine. Upravo to se upitala i glavna junakinja Meredith Grey u novoj epizodi “Uvoda u anatomiju”.

Uvod u anatomiju

Razmišljajući o tome što bi bilo, kad bi bilo, u 13. epizodi osme sezone serije “Uvod u anatomiju” Meredith sanja kako njezina majka Ellis Grey nikad nije bolovala od Alzheimerove bolesti i kako ju je odgajala u skladnoj i sretnoj obitelji. S obzirom na to da je u tom snu njezin obiteljski život pun pozitive i sreće, sve se negativno odrazi na Seattle Grace bolnicu u kojoj joj je Cristina zakleta neprijateljica, a April najdraža osoba iako spava s njezinim zaručnikom, Alexom. Owen i Callie u nesretnom su braku i imaju troje djece, Addison i Derek očekuju dijete, koje je zapravo Markovo, a Lexie je postala siroče i ovisnica o drogi. Meredith ujedno doznaje da George nikad nije položio završni ispit, Izzie je poludjela nakon Dannyjeve smrti, a dr. Webber je ostavio Adele i oženio njezinu majku…

– “Dugo smo razmišljali o stvaranju ove epizode. No kad smo napokon sjeli u svoje stvaralačke stolce, scenarij se pisao doslovce sam od sebe. Ideje o tome što bi se sve događalo u Meredithinom životu da je ona uistinu sretna, dolazile su nam tolikom brzinom da smo, nažalost, neke od njih morali izbaciti” — rekla je autorica serije Shonda Rhimes za magazin The Hollywood Reporter.

Glumice Kate Walsh i Kate Burton posjetile su set serije “Uvod u anatomiju” samo za potrebe ovog specijalnog nastavka u kojem će ponovno tumačiti Derekovu bivšu suprugu, dr. Addison, odnosno Mereditinu majku, Ellis Grey.

Ne propustite novo, dvosatno izdanje „Uvoda u anatomiju“ sutra, u utorak 16. srpnja u 22:40 sati na RTL Televiziji!

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s