Kako vrijeme prolazi – treća sezona

“Svaki odlazak ostavlja prazninu. Vrijeme na tankoj tkanini ljudskog života veze život. Ni onaj tko je otišao ni ta praznina ne bivaju zaboravljeni, ali tako se otvara mjesto za novi život”, riječi su glavnog pripovjedača ove sage.

Kako vrijeme prolazi

Nova sezona serije “Kako vrijeme prolazi” iza sebe ostavlja gorke događaje, a njena radnja je usredotočena na svrgavanje vlasti koje je promijenilo tursku povijest. Godine su brzo prošle. Osman je odrastao i pohađa srednju školu. Iako se dugo pokušao oduprijeti uplitanju u političke diskusije, pridružuje se socijalističkoj partiji te iskazuje vlastite stavove i razmišljanja. Njegov se život u novim epizodama serije promijenio iz temelja. Majka Džemile ranjena srca oplakuje one koje je izgubila. No obitelj Akarsu se i dalje, unatoč gubicima i svim bolima koje je doživjela, trudi ponosno ostati na nogama.

Serija “kako vrijeme prolazi” je u najnovijoj sezoni dobila pojačanje, privlačnog mladog glumca Güna Kopera. Gün je turski glumac rođen 9. srpnja 1986., a od 2004. do 2008. godine studirao je glumu na sveučilištu Mimar Sinan. Zanimljivo je da Gün potječe iz prave glumačke obitelji. Njegov otac Majid poznati je turski glumac i scenarist, a majka Berrin je također glumica. U svojoj glumačkoj karijeri ostvario je brojne kazališne uloge, a na filmskom platnu njegova uloga u filmu “Aşk ve Devrim” (“Ljubav i revolucija”) definitivno nije prošla nezapaženo. Za nju je osvojio čak tri nagrade za najboljeg mladog glumca u usponu na filmskim festivalima u Izmiru, Ankari te nagradu Adana Golden Boll.

U trećoj sezoni turske hit serije Osman je odrastao i njegov se život mijenja iz temelja! Ne propustite nove epizode od 17. srpnja svakog radnog dana u popularnom terminu od 18:05 sati na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.