Heartland – druga sezona

23.07.2013

Serije, TV najave


Druga sezona uzbudljive serije “Heartland” od 26. srpnja u 18:25 na HRT 1 donosi novih 18 epizoda. Amy nastavlja san svoje majke o skrbi za zlostavljane i zanemarene konje, ali život je malo složeniji nego što je bio.

Heartland

Prošla su četiri mjeseca od Tyjeva iznenadna odlaska na kraju prve sezone i na Heartlandu se štošta promijenilo. Tyja je zamijenio Caleb Odell, kauboj čije su ambicije natjecanja na rodeu. Lou želi proširiti Heartland i stvoriti zaštitno ime: “Korporacijsko utočište za konje.” No drugi nisu tako sentimentalni i zovu to “ranč za turiste”. Jack je i dalje glavni oslonac Heartlanda koji u tišini drži sve konce. No ima pune ruke posla dok obitelj nastoji prihvatiti Tima, Amyna i Louina oca koji dugo nije sudjelovao u njihovim životima.

PRVA EPIZODA: Amy odlučuje spasiti divljeg mustanga koji se odvojio od krda. Lou se udružuje s Timom u ideji o stvaranju zaštitnog imena Heartlanda: “Korporacijski centar za treniranje konja”. Tako možda ona gleda na to, ali Amy i Jack zovu to pravim imenom: ranč za turiste. I ideja im se ni najmanje ne sviđa. Jack prima neugodan poziv i spašava pretučenog Tyja, žrtvu razbijača kojima njegov otac duguje novac. Dovodi ga na Heartland, no reakcije su neočekivane. Amy želi tiho proslaviti rođendan. Ni u snu ne naslućuje da Lou priprema zabavu. Međutim, Mallory ne zna čuvati tajne.

Kroz nastavke druge sezone Amy će morati donijeti neke teške odluke. Natjecanje u preponskom skakanju ili posao na Heartlandu? Oprost ili pothranjivanje prošlosti? I možda najtežu: Ty ili Caleb?

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s