Nikola Đuričko uskočio među zombije u hitu “Svjetski rat Z”

Srpski glumac Nikola Đuričko posljednjih mjesec dana doista ima razloga za zadovoljstvo. Osim što je serija “Montevideo, Bog te video” najgledaniji format koji se nedjeljom prikazuje na hrvatskim televizijama, film u kojem se pojavljuje uz bok Bradu Pittu jedan je od najtraženijih ovog ljeta.

Nikola Đuričko

Dok ga hrvatska publika prati u seriji “Montevideo, Bog te video”, u kojoj glumi Milana Živkovića, glavnog čovjeka u upravi nogometnog kluba BSK koji se osobno brine za najboljeg klupskog igrača, Mošu Marjanovića, ali i u seriji “Vratit će se rode”, talentirani srpski kazališni, televizijski i filmski glumac Nikola Đuričko odmara se s obitelji od sve brojnijih poslovnih obaveza. Posljednja u nizu bila je uloga pilota zrakoplova u apokaliptičnom hororcu godine, “Svjetski rat Z” u kojem glumi uz bok Bradu Pittu. Đuričko je prvu suradnju s najpoznatijim holivudskim parom ostvario 2011. u filmu “U zemlji krvi i meda”, prvijencu redateljice Angeline Jolie, nakon kojeg su postali prijatelji, a sada glumi u novom ostvarenju produkcijske kuće Brada Pitta.

Đurička su svjetski mediji fotografirali i na svečanoj premijeri filma “Svjetski rat Z” u društvu Pitta i njegove filmske partnerice Mireille Enos.
– “Brad i Angelina su ljudi kao i svi ostali. On je divan glumac i vrlo spontan čovjek. Iskreno odgovara na svako pitanje i, prema mom mišljenju, možda je i previše ljubazan prema drugim ljudima. I on i Angelina su vrlo opušteni, spontano djeluju umirujuće i na samog sugovornika” — rekao je Đuričko tijekom intervjua za jedan srpski tjednik.

Dok Đuričko koristi slobodne dane na odmoru s obitelji, hrvatski gledatelji mogu uživati u njegovim interpretacijama visokog nogometnog dužnosnika u novim epizodama serijala “Montevideo, Bog te video” u kojima Živković pokušava pronaći kompromisno rješenje vezano za kolegu iz Zagreba, gospodina Ribolija (Hrvoje Kečkeš), koji najavljuje bojkot hrvatskih igrača pred prvo svjetsko prvenstvo u nogometu u Montevideu.

Što će biti s odlaskom reprezentacije na prvenstvo, gledatelji će doznati u novim epizodama serije “Montevideo, Bog te video” u nedjelju, 28. srpnja u 20 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.