Povijesni put u Montevideo čeka momčad spremnu za najveći domet

Završetkom prve sezone “Montevideo, Bog te video”, devet epizoda povijesno-sportske drame, RTL Televizija premijerno kreće s novih devet epizoda 2. sezone u istom terminu, u nedjelju, 11. kolovoza u 20 sati.

Na putu za Montevideo

Financijski problemi i neprilike oko formiranja momčadi sada su stvar prošlosti nogometnog tima Kraljevine Jugoslavije koji odlazi na prvo Svjetsko nogometno prvenstvo u Urugvaj.

I dok jedan od najpopularnijih srpskih filmova zadnjih godina, “Montevideo, Bog te video”, koji ima svoju TV verziju u 9 epizoda, uskoro dobiva novi kino nastavak “Montevideo, vidimo se!”, RTL Televizija kreće s drugom sezonom naziva “Na putu za Montevideo” u produkciji Intermedia Networka. Prema istraživanju AGB Nielsen Media Researcha, “Na putu za Montevideo”, poveznica dva igrana filma, zabilježila je iznimne rezultate gledanosti u Srbiji, potukla je sve programske sadržaje na ostalim televizijskim kanalima u istom terminu. Priča o nogometašima na putu prema slavi od Beograda do Urugvaja započinje vožnjom vlakom preko Hrvatske, Austrije, Švicarske, Lihtenštajna i Francuske sve do luke u Marseilleu, u kojoj se reprezentacija ukrcava na prekooceanski brod „Floridu“ i nastavlja putovanje prema Montevideu.

U prvoj epizodi “Na putu za Montevideo” gledamo posljednje pripreme za prvenstvo. Reprezentativci se opraštaju s obiteljima, a Tirke (Miloš Biković) odlazi na očev grob. Balerina (Aleksandar Radojičić) je upravo diplomirao pa mu suigrači priređuju iznenađenje. Mošu (Petar Strugar) pred odlazak presreću utjerivači dugova, a na Čuburi gazda Rajko (Mima Karadžić) sprema prase za rastanak. Andrejka (Vojin Ćetković) dozvoljava treneru Dunsteru (Nebojša Ilić) da povede i goluba Radoja. U posljednjem trenutku momčad stiže na željezničku stanicu, međutim, zbog nepredviđenih okolnosti, Tirke se ne uspije pozdraviti s Rosom (Danina Jeftić).

Dobro poznatim licima iz prošle sezone priključuju se Ivan Zekić kao slavni nogometaš Ivica Bek, manekenka s internacionalnom slavom Nataša Vojnović te mnoštvo hrvatskih glumaca – Bojana Gregorić, Goran Navojac, Filip Šovagović, Božidarka Frajt, slovenski glumac Alžan Pelesić te Grk Tzortzoglou Stratos. U ostalim ulogama našli su se Predrag Ejdus kao Branislav Nušić, Nela Mihailović kao Žanka Stokić i Milovan Filipović kao Miloš Crnjanski.

Od nedjelje, 11. kolovoza samo na RTL Televiziji pratimo nove avanture Aleksandara Tirnanića Tirkea, Moše Marjanovića i reprezentativaca na putu prema legendi!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.