Tomislav Jelinčić na međunarodnom filmskom festivalu

29.07.2013

TV novosti


Dokumentarni film RTL-ovog voditelja i urednika Tomislava Jelinčića “Pun kufer” predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom filmskom festivalu u Crnoj Gori u sklopu programa studentskih filmova.

Tomislav Jelinčić

U oštroj konkurenciji izabrani su radovi s akademija iz Ljubljane, Sarajeva, Banja Luke, Beograda, Novog Sada, Skoplja i Zagreba. Za film o ljudima kojima je bio ‘pun kufer’ života u gradu, pa novi pokušavaju pronaći u šumama na Kordunu, Tomislav je na Danima hrvatskog filma 2013. dobio nagradu za najbolji debitantski film!

Međunarodna premijera “Punog kufera” bit će u subotu, 3. kolovoza u Herceg Novom, a isti dan na Seaside film festivalu u Postirima na Braču bit će prikazan njegov dokumentarac o posljednjem radnom danu Luke Bebića pod nazivom “Odlazak barba predsjednika”.

Šarmantni je voditelj i dobitnik nagrade “Večernjakov ekran” za najboljeg muškog TV voditelja 2005. godine, a godinu poslije ponio je i “Modnog Oskara” za najbolje odjevenu mušku TV osobu. Uz ozbiljan televizijski posao zadovoljstvo mu je i davati glasove animiranim likovima pa je tako on taj koji daje glas ogledalu u “Shreku”, glumi konobara u “Mravima” te seljaka u “Princu od Egipta”.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s