Tudori – završna, četvrta sezona na Doma TV

Doma TV svojim gledateljima donosi pravu poslasticu, miljenika žena Jonathana Rhys Meyersa u povijesnom spektaklu “Tudori”! Ne propustite posljednje zavođenje kralja Henrika od 3. kolovoza na Doma TV-u!

Tudori

I na završetku sage “Tudori” intrige na dvoru kralja Henrika ne prestaju. Kralj ima novu vezu s tinejdžerkom Katherine Howard, a njezin dolazak na dvor se niti malo ne sviđa njegovoj kćerki Mary koju je utjelovila talentirana irska glumica Sarah Bolger.

Nakon kratkog braka s Annom, kralj Henrik ima novu vezu s tinejdžerkom Katherine Howard. Dok je njezin dolazak na dvor ugrožen gnušanjem Henrikove kćerke Mary, engleski kralj se mora suočiti s krvavom religijskom reformacijom, lošim odnosima sa Škotskom te intrigama na dvoru koje uzrokuju pretendenti na prijestolje. Nakon što ne uspijeva Henriku dati nasljednika, kralj se oženi Catherinom Parr te tako Engleska uđe u rat s Francuskom koji zadaje udarac krhkom zdravlju Henrika te snazi njegove vojske. Zbog Henrikovog pomahnitalog ega njegovo se Kraljevstvo polako počinje urušavati.

Višestruko nagrađivana serija o dinastiji Tudor rađena u skupoj i visokokvalitetnoj produkciji. Kroz povijest Henrik VIII. je bio opisivan kao vladar bez ikakvih moralnih granica s monstruoznim egom koji je izbjegavao bilo kakvu tradiciju kako bi zadovoljio svoju ambiciju. Serija ‘Tudori’ na specifičan način prikazuje mladog Henrika kojeg je odlično odglumio Jonathan Rhys Meyers, zasluživši tako i nominaciju za prestižnu nagradu Zlatni globus. Cijela je serija snimljena na lokaciji u Irskoj, a u njoj glume velikani poput Jonathana Rhysa-Meyersa, Jeremyja Northama, Sama Neilla, Natalie Dormer, Henryja Cavilla, Calluma Blue te Gabrielle Anwar.

Uživajte u ekranizaciji burnog života Henrika VIII od ove subote u 23.30 sati na Doma TV-u, a za one nestrpljive, sve četiri sezone serije dostupne su na OYO!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.