Beren Saat se vraća na male ekrane u novoj seriji “Osveta”

08.08.2013

Sapunice, TV najave


Na tragu velikog uspjeha američke serije “Revenge” snimljena je turska inačica u kojoj je zasjala proslavljena glumica Beren Saat, dobro poznata i hrvatskom gledateljstvu.

Osveta

Ponukani velikim uspjehom televizijskog projekta “Revenge”, popularne američke serije koja je 2012. bila nominirana za “Zlatni globus” i “People’s Choice Awards”, Turci su početkom ove godine krenuli u osvajanje velikog televizijskog tržišta sa svojom verzijom serije. U turskoj inačici “Osveta” (orig. Intikam) zasjala je slavna i vrlo uspješna turska glumica Beren Saat, koja se može pohvaliti s dvije “Golden Butterfly Awards” te titulom jedne od najljepših i najbolje plaćenih glumica Turske.

Beren glumi Derin, lijepu ženu koja je djetinjstvo provela u sirotištu jer joj je otac osuđen na doživotni zatvor. No, čim je doznala da joj je otac bio nevin optužen, Derin ga odluči osvetiti, te stoga osmisli novi identitet kako bi se što više približila onima koji su joj upropastili život, a zatim i osvetiti očevu smrt.

RTL Televizija će seriju “Osveta” početi prikazivati već ove jeseni!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s