Zabranjena žena: priča o nedostižnoj ljubavi

Priča o Ani Pauli Carmoni Flores, lijepoj, pametnoj i marljivoj mladoj ženi koja je posvećena poslu medicinske sestre i brizi za druge. Od petka, 9. kolovoza u 16:45 sati na Doma TV.

Zabranjena žena

Ana Paula živi u Chiapasu i studira za medicinsku sestru. Ljubav prema poslu medicinske sestre i požrtvovnost prema bolesnicima razvila je njegujući bolesnu majku u zadnjim danima njenog života. Tik prije svoje diplome upoznaje Brunu, odvjetnika Rogelija Montera, koji joj pronalazi posao. Ana Paula će raditi kao njegovateljica njegova šefa koji je, nakon nesreće, ostao paraliziran i prikovan za invalidska kolica. Ana Paula prihvaća posao zbog primamljive novčane ponude kojom bi financijski mogla pomoći teti Rosauri, koja je od najranijeg djetinjstva bila poput majke njoj i njezinu bratu Miguelu.

Ubrzo Ana Paula stiže na hacijendu ´Del Fuerte´ kako bi njegovala Rogelija te se iznenadi kad otkrije da je ogorčen i kivan na sve. Razlog Rogelijeve ogorčenosti je najvećim dijelom Vanesa, njegova plitka zaručnica koja ga je ostavila nakon nesreće. Na hacijendi živi Rogelijeva sestra Cynthia, koju je brat prisilio da ostane ondje živjeti i brinuti se za njega u zamjenu za luksuzni život na koji je bila naviknuta. Da izbjegne dosadu, započinje vezu s Efraínom, predradnikom na hacijendi. On se zaljubljuje u nju, ali njoj on služi samo za zabavu.

Ana Paula Carmona je mlada i prekrasna djevojka. Rano je ostala bez majke te vjeruje kako nema ni oca. Hrabra je, vedra, optimistična i intuitivna te izuzetno jaka ličnost. Unatoč siromaštvu, vjeruje da može sama napredovati u životu. Ona je medicinska sestra koja se voli brinuti za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sanja o ljubavi, ali nije spremna bezglavo uletjeti u vezu te će radije pričekati pravog muškarca.

Gustavo Duran je mladić iz srednjeg staleža, a po zanimanju inženjer građevinarstva specijaliziran za hidrauliku. Strastveno voli svoj posao, zgodan je, opušten, romantičan, vjeran i pošten. Pravi je gospodin s univerzalnim odlikama karaktera. Međutim, ljubomoran je, ponosan i ne podnosi laži. Spreman je prihvatiti sve izazove svog studija, posla i žena. Osjećajan je i uvijek nastoji pomoći drugima. Velikodušan je i sve bi dao za voljenu ženu.

Rogelio Montero Baez je zgodan, muževan, pametan, sumnjičav, strastven i nagao. Studirao je ekonomiju i upravlja obiteljskom hacijendom. Šovinist je i sebičan. Ne može se pomiriti s porazom, nikoga ne sluša i uvijek dobije što želi. Oduvijek je bio teške naravi, ali nakon nesreće zbog koje je ostao paraliziran, postao je ogorčen i kivan na druge. Zbog takve naravi ga nitko ne voli, a njegovi zaposlenici i svi koji žive s njim i oko njega ga se boje.

Bruno Rey Tejeda je prepredeni zavodnik i manipulator. Po zanimanju je odvjetnik i brine se o svim pravnim Rogeliovim poslovima, ali ga ipak ne voli i zavidi mu. Sanja o tome da se osveti braći Montero i vrati posjed koji je nekoć bio njegov. Lukav je, osvetoljubiv i hladnokrvan u provođenju svojih planova. Iskorištava ljude te ga nije briga ni za koga.

Sadržaji epizoda

Ne propustite prvu epizodu uzbudljive telenovele ´Zabranjena žena´ sutra u 16.35 sati na Doma TV-u! Epizode serije unaprijed su dostupne na OYO.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.