Zaboravljeni slučaj

Zaboravljeni slučaj – finale serije na RTL TV

Dvije finalne epizode serije, koja se etablirala kao jedna od najvoljenijih kriminalističkih priča na hrvatskim TV ekranima, gledatelji će imati priliku pogledati na RTL Televiziji.

Zaboravljeni slučaj

Nakon uspješnih sedam godina i isto toliko sezona prikazivanja detektivka Lilly Rush i njezini kolege, u finalu sedme sezone oprostili su se s vjernim obožavateljima, koji su i nakon prekida emitiranja tražili od produkcijske kuće, na žalost bezuspješno, da vrati na program ovu hit seriju koja je i u Hrvatskoj postala izuzetno popularna, toliko da je inspirirala i hrvatsku inačicu, a izraz „zaboravljeni slučaj“ uvela kao prepoznatljiv u vokabular. Pojavljivanjem u seriji Kathryn Morris je postigla svjetsku slavu, a i njezini filmske kolege – Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry i Tracie Thoms postali su poznata i tražena lica TV ekrana. Svaka epizoda „Zaboravljenog slučaja“ započinje sa scenom nekog neriješenog slučaja iz prošlosti koji grupa detektiva iz Philadeliphije, na čelu s Rush, u sadašnjosti pokušava odgonetnuti i privesti rješenju.

Na vrhu popularnosti u SAD-u serija je privukla čak 15,12 milijuna ljudi pred ekrane, a popularnost ne iznenađuje ako znamo da su producenti serije itekako sposobne figure televizijskog posla – Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman te kreatorica i autorica Meredith Stiehm.

Dvije finalne epizode serije gledatelji će imati priliku pogledati premijerno na RTL Televiziji u ponedjeljak 19. i utorak 20. kolovoza u kasno večernjem terminu. U prvom dijelu završne dvostruke epizode, Rush i tim istražuju zaboravljeni slučaj iz 1989. Kraljica maturalne večeri ubijena je nakon proglašenja pobjednice, a izgleda da vozač koji ju je udario i pobjegao s mjesta nesreće to nije učinio slučajno, već s predumišljajem. U međuvremenu, Rush pokušava ignorirati očeve molbe da mlađoj i problematičnoj sestri Christini pruži još jednu šansu, nakon što se ova ponovno pojavi. U drugom dijelu i posljednjoj epizodi sezone i serijala, Valens se udružuje s Rush kako bi locirao njezinu sestru Christinu, koja je oteta iz motelske sobe pune smeća i droge. U međuvremenu, Jeffries pokušava donijeti mir i pravdu majci čije je ubojstvo kćeri ostalo neriješeno punih 17 godina.

Kao gosti posljednjih epizoda pojavljuju se poznati TV glumci iz serije “Bratstvo”, Kerry O’Malley kao Suzie Hill i prijateljica kraljice maturalne zabave te Kevin Chapman kao policajac Joe Mueller, dok u ulozi Lillyine sestre Christine ponovno gledamo karizmatičnu i lijepu Nicki Aycox.

Posljednje epizode serije gledajte 19. i 20. kolovoza u kasno večernjem terminu, točnije, iza ponoći na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.