Pervan sa svojim “Dnevnikom” razotkriva nove afere!

Proteklih večeri sve najvažnije vijesti dana gledatelji su mogli vidjeti u prilično neobičnom formatu.

Pervanov dnevnik

Da slučajno ne ostanemo uskraćeni za informacije od ponedjeljka do četvrtka u 23.15 sati na RTL2 zadužen je prokušani komičarski duo, Željko Pervan i Mladen Horvat, koje je Exkluziv Tabloid posjetio na snimanju jučerašnje emisije „Pervanovog Dnevnika“!

– Slika vijesti u Hrvata se promijenila, zato gledatelji na RTL2 svake večeri od ponedjeljka do četvrtka mogu očekivati najsporije prežvakane, ali zato sto posto provjerene informacije jer Želimir Kučina i Živojin Mirić ne bave se nagađanjima. „Naš je slogan – mi dolazimo zadnji! Lako je doći prvi, svi dođu prvi i onda belje bezveze u ekran. Ja dođem u osam navečer i sve znam…” — rekao je Željko Pervan.

Vjerojatno ste ispod finih košulja i baršunastog pudera prepoznali poznate komičare Željka Pervana i Mladena Horvata koji „Pervanovim Dnevnikom“ u 900 sekundi žele razotkriti sve ono što se drugi ne usude objaviti. „Ono što će vrlo brzo uzburkati javnost je činjenica da smo otkrili firmu koja održava one limene medvjede i vukove na autocesti Zagreb-Rijeka. Postoje dva limena medvjeda i jedan vuk za čije održavanje Hrvatska plaća 18 milijuna i 600 tisuća kuna.“, naglasio je Željko.

„Upravo je to razlog što me nagnalo da se bavim ovim poslom. Da nema tog istraživačkog novinarstva, vjerojatno bi bio keramičar“, ustvrdio je Mladen Horvat.

Jedna od omiljenih točaka su im neazobilazne sinkronizacije poznatih. Tako je u jučerašnjoj emisiji red pao i na američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovog ‘malog od protokola’. „Glasnogovornik moli uzvanike na press konferenciji da ne fućka predsjedniku. To je, dakle, jedna inferiorna nagovaračka pozicija koja je osuđena a priori na neuspijeh. Ne možeš moliti nekoga da to ne radi jer će onda baš to raditi. Vjerojatno su ljudi i u Kninu to doživjeli, da su ih molili ‘nemojte, molim vas fućkati’. Pa se onda jedna budaletina našla fućkati!“, rekao je Pervan.

Nebrojene opasne situacije dok su otkrivali afere, kod Živojina i Želimira razvili su jedan dublji odnos. „Otvoreno ću reći da smo godinama bili samo prijatelji. Znate, kod šminkanja, presvlačenja dogode se slučajni dodiri i onda to jednostavno izraste u još jednu dimenziju naše veze.“, šali se voditeljski dvojac.

Možda zato funkcioniraju tako uigrano pred kamerom dok iznose vijesti koje mijenjaju Hrvatsku. Ako niste dosad, pogledajte „Pervanov Dnevnik“ od ponedjeljka do četvrtka u 23.15 sati na RTL2 jer, kako kažu njegovi voditelji – „samo je informiran narod uistinu informiran narod“!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.