Ksenija Pajić: nova televizijska zlica s mračnom tajnom

Ksenija Pajić, jedna od najpoznatijih i vrlo cijenjenih hrvatskih glumica, ove se jeseni vraća na male ekrane! Utjelovit će Brigitu Franić, vrlo opasnu i manipulativnu ženu koja će zagorčati živote protagonistima.

Ksenija Tajne

U svojoj gotovo trideset godina dugoj profesionalnoj karijeri svestrana Ksenija Pajić odigrala je više od 70 uloga u filmskim, televizijskim ili u kazališnim projektima. No, na njezinom zavidnom popisu naći će se i još jedna uloga, ona Brigite Franić u novoj dramskoj seriji „Tajne“ koja će se na RTL Televiziji početi prikazivati već ove jeseni. Višestruko nagrađivana i vrlo zaposlena diva hrvatskog glumišta (glavna nagrada na međunarodnom festivalu u Valenciji za ulogu u filmu „Oficir s ružom“, nagrada Udruženja dramskih umjetnika za ulogu u kazališnoj predstavi „Važno je zvati se Ernest“, nagrada na Danima satire…) ovaj je put odabrala glumiti glavnu negativku, hladnu i manipulativnu ženu koja je još odmalena stekla veliko mišljenje o sebi i koja se zarekla da nikad neće odrasti u siromaštvu nakon što se, iako na nepošten način, obogatila i postala najmoćnijom ženom u rodnom kraju.

Prije dvije godine Ksenija je odlučila nakratko prekinuti sa snimanjima televizijskih projekata. O svojoj novoj ulozi u jednom je intervjuu izjavila:
– U „Tajnama“ gumim negativku. To je uvijek veći glumački izazov, zanimljivije je, ima puno više zapleta, a opet glumac mora braniti svoj lik. Izazov je pronalaziti razne varijante kako bi svom liku dala što ljudskije obličje. Mojem je liku, Brigiti, prioritet novac, a naravno, s novcem je povezana i moć. Ne želi da joj itko stane na put u ostavrivanju ciljeva i planova, zbog čega će manipulacije i spletke biti njezina glavna oružja.

Kseniju ove jeseni, osim nove uloge u RTL-ovoj seriji „Tajne“, očekuje i uloga bankovne službenice u predstavi „U ime novca“ u matičnom Dramskom kazalištu Gavella, te nova kazališna sezona.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.