Joško Jeličić nasuprot Štambuku i Brkiću u RTL Ligi

Jedan od ponajboljih hrvatskih nogometaša s dugogodišnjom karijerom i nacionalnim iskustvom priključio se ekipi u novoj sportskoj emisiji “RTL Liga”, koja 8. rujna počinje s emitiranjem na RTL-u 2!

RTL Liga

Proslavljeni igrač Hajduka, Dinama i Seville te jedan od trenera Barcelonine škole nogometa u Hrvatskoj, Joško Jeličić, postao je stručni komentator nove emisije o hrvatskoj nogometnoj ligi! Ovaj svima znani nogometaš danas je potpisao ugovor s RTL Hrvatska o suradnji na novom projektu „RTL Liga“, koju će voditi iskusni sportski urednici i voditelji, Nino Štambuk i Filip Brkić.

Nikad kvalitativno ujednačenija prva nacionalna liga od ove godine broji 10 momčadi. Pregršt raznovrsnih sadržaja – od izvješća s terena, najboljih akcija, posljednjih nogometnih vijesti, razgovora sa stručnjacima i gostima, sudačkih analiza, pa do onog najatraktivnijeg – golova, svake će se nedjelje moći vidjeti u novoj emisiji „RTL Liga“ koja vraća hrvatskom ligaškom nogometu nacionalnu TV pozornost kakvu i zaslužuje!

– “Sretni smo što nam se u emisiji pridružio jedan od najboljih nogometnih analitičara u državi. Joško Jeličić ima veliko iskustvo na terenu i u televizijskom poslu. Osim u inozemstvu, Joško je igrao za dva najveća nogometna kluba u Hrvatskoj, Hajduk i Dinamo, te izvrsno poznaje prilike u hrvatskom nogometu” — rekli su voditelji emisije RTL Liga, Nino Štambuk i Filip Brkić.

– “Drago mi je što sam se pridružio sportskoj ekipi RTL-a s kojom ću svaki tjedan analizirati sažetke prve nacionalne nogometne lige. S izvrsnim momcima, Ninom i Filipom, tvorit ću tim koji će jednom tjedno gledateljima prenositi najzanimljivije trenutke odigranih utakmica” — dodao je Joško Jelinčić.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.