Beren Saat kao ženski Ezel u “Osveti”

28.08.2013

TV zanimljivosti


Na tragu velikog uspjeha američke serije „Revenge“, ove je godine snimljena turska inačica u kojoj je zasjala proslavljena i talentirana turska glumica Beren Saat, dobro poznata i hrvatskom gledateljstvu.

Beren Saat (Osveta)

Serija originalnog naziva “Intikam” vrlo je brzo postala ovogodišnji hit na televizijskim ekranima u Turskoj. Dok kritičari hvale uzbudljivu radnju serije i zanimljiv scenarij, gledatelji ne dvoume da je za uspjeh serije najzaslužnija upravo glavna glumica, Beren Saat. Ova proslavljena, talentirana turska glumica vraća se na hrvatske televizijske ekrane u potpuno novoj ulozi osvetnice Derin za koju se pripremala četiri mjeseca.

Beren je svakodnevno trenirala s najpoznatijim holivudskim trenerima borilačkih vještina. Profesionalni koreografi filmskih borilačkih scena, koji su surađivali s Angelinom Jolie u filmu “Tražen” i Mattom Damonom u filmu “Bourneov identitet”, vježbali su s Beren kako bi postigla zavidnu figuru i upoznala borilačke vještine kojima se u seriji služi njezin lik Derin. Učila je osnove karatea, kung fua, aikida, tae kwon doa, pa čak i krav magu na temelju kojih se kreirala tzv. filmska borbena koreografija koju uvježbavaju i mnogi poznati holivudski filmski glumci. Osim toga, Beren se učila koristiti i noževima, pištoljima, puškama, tehnološkim napravama, tehnikama samoobrane te odlazila na satove mačevanja…

Tursku javnost iznenadio je najavni video koji prikazuje Beren u potpuno drugom svjetlu, kao zanosnu ljepoticu koja skriva pištolj na bedru uz pomoć podvezice. Mediji su glumicu odmah usporedili sa ženskom verijom Ezela, trenutno najpoznatijeg osvetnika s TV ekrana. Pred kraj prve sezone procurio je još jedan video u kojem Beren uvježbava borbene scene s koreografima, gdje se itekako može vidjeti koliko je truda uložila kako bi na ekranima izgledala što uvjerljivije.

Serija „Osveta“, koju svaki je tjedan nestrpljivo iščekivalo čak 12 milijuna Turaka, od ove će se nedjelje, 1. rujna u 21 sat premijerno prikazivati RTL Televiziji!

Oglasi
, ,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s