Gretini dnevnici – treća sezona

Čim je izvrsna doktorica Gretchen iz Berlina pomislila da su grozni ljubavni problemi daleko iza nje, sudbina ju iznenadi novim nezgodama sa suprotnim spolom! Kroz svijet i dalje kroči vesela i vedra duha… bar do sljedeće zapreke.

Gretini dnevnici

U novim nastavcima serije “Gretini dnevnici”, koji počinju s emitiranjem u subotu, 31. kolovoza u 20:50 sati na RTL-u 2, mladoj i u ljubavi nesretnoj kirurginji zasigurno neće nedostajati novih životnih zavrzlama u kojima glavne uloge imaju – muškarci!

Problemi s tjelesnom težinom, teška poslovna karijera i izrazito naporan ljubavni život – sve to muči doktoricu Gretchen Haase (Diana Amft) koja kroz surov suvremeni svijet i dalje kroči vesela i vedra duha… bar do sljedeće zapreke.

Treća sezona nastavlja pratiti život poznate kirurginje berlinske opće bolnice koja na svojem vjenčanju doživljava najgoru noćnu moru! Umjesto da uživa u medenom mjesecu sa svojim suprugom, milijunašem Alexisom von Burenom (Steffen Groth), Gretchen je prisiljena boraviti u karanteni zajedno sa svadbenim gostima koji su se tijekom ceremonije zarazili opasnim, pandemijskim virusom. Iako će vrhunsko bolničko osoblje vrlo brzo pronaći lijek za zaražene, mladu doktoricu će kroz premijernih osam epizoda nove sezone dočekati nova iznenađenja – njezin novopečeni suprug bit će optužen za pronevjeru i krađu identiteta, njezina tiha patnja i kolega dr. Marc Meier (Florian David Fitz) još uvijek je zadirkuje i šalje signale zainteresiranosti, iako joj dosad nikad nije uzvratio ljubav, dok će naglo uspinjanje njezine karijere zasmetati ljubomornim kolegama i ostalom medicinskom osoblju!

Gretini dnevnici s3

Od subote 31. kolovoza u 20:50 sati pogledajte nove epizode treće sezone humorne serije “Gretini dnevnici” i provjerite kako izgleda svijet iz perspektive otkačene i ludo zaljubljive doktorice, samo na RTL-u 2!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.