Novi filmovi ponedjeljkom na TV 1000

Ovoga rujna, kao i svakog mjeseca, program TV 1000 pun je filmova koje ne smijete propustiti. Ponedjeljkom u 20.00 sati, TV 1000 donosi vam najnovije filmove koji će vas nasmijati, zaintrigirati i rasplakati.

Delikatese

Život na Zemlji
Ponedjeljak, 2. rujna, u 20.00 h

Joe Norman želi obične stvari u životu: posao koji mu nije mrzak, dom i djevojku uz koju će se skrasiti. Naizgled je običan mladić, ali otac mu je na samrti priopćio da je izvanzemaljac i da mora spasiti svoju vrstu od izumiranja. Joe pokušava upoznati ‘kompatibilnu’ ljudsku družicu i osvojiti njezino srce. Pronalazi Mariju i zaljubljuje se u nju, no kad joj kaže istinu, ona misli da je lud. Što je više pokušava uvjeriti, sve su veći izgledi da će je izgubiti. U međuvremenu ga međugalaktički lovci na glave prerušeni u kadrovske stručnjake na Joeovu radnome mjestu pokušavaju uloviti. Maria potom slučajno saznaje istinu skrivenu u Joeovim starim kućnim filmovima te mu se pridružuje u pokušaju bijega na rodni planet.

U glavnim ulogama: Rafe Spall, Jenn Murray, Stephen Hogan, David Morrissey, Rory Keenan

Delikatese
U ponedjeljak, 9. rujna, u 20.00 h

Nathalie (Audrey Tatou) živi lijep život. Mlada je, lijepa i u savršenom braku. No kad joj suprug strada u nesreći, njezin se svijet sruši. Narednih godina razmišlja samo o poslu, a emocije zanemaruje. Tad iznenada, bez ikakvog objašnjenja, poljubi čovjeka o kojem nije ni razmišljala – kolegu Markusa. Neobičan par kreće na emotivno putovanje na kojem se postavljaju razna pitanja i potiču neprijateljstvo na poslu. Možemo li doista sami birati kako ćemo ponovno otkriti užitak života?

Gerry
U ponedjeljak, 16. rujna, u 20.00 h

U ovom hipnotizirajućem filmu redatelja Gusa Van Santa dva prijatelja (Casey Affleck i Matt Damon), koji jedan drugoga zovu ‘Gerry’, odlaze u divljinu na planinarenje. Kada se izgube u prekrasnom, ali zabačenom krajoliku i ostanu bez vode i hrane, nade polažu u humor i samopouzdanje. No kad postanu svjesni koliko je situacija doista opasna, snaga i nada u opstanak jenjavanju, a prijateljstvo dolazi na kušnju.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.