Jesen na Cinestar TV-u

Premijerni hitovi u rujnu gledateljima Cinestar TV-a svaki petak od 21:00 sati donose magiju, smijeh i izvrsnu zabavu na njihove male ekrane!

Nikome ni rijeci

ILUZIONIST, 06. rujna od 21:00 – Edward Norton je utjelovio Eisenheima koji se rodio kao sin stolara u Austro-Ugarskoj. Jednog dana Eisenheim susretne putujućeg mađioničara kraj ceste koji mu pokaže nekolicinu trikova. Među iluzijama koje su zaludile Eisenheima, bio je i trik u kojem mađioničar i stablo pod kojim je sjedio – nestanu. Iako je priča izmišljena, neke pojedinosti iz filma se temelje na životu austrijskog prijestolonasljednika Rudolfa, jedinog sina cara Franje Josipa.

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I OTUĐITI SE OD LJUDI, 13. rujna od 21:00 – Urnebesna komedija originalnog naziva ‘How to lose friends and alienate from people’ inspirirana je istoimenim memoarima britanskog pisca Tobyja Younga. Zanimljivo je kako je Toby Young dobio zabranu ulaska na seta zbog ometanja glumaca, ali i uplitanja u režiranje filma. Odlična glumačka postava, Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson i Kirsten Dunst garantiraju nezaboravnu zabavu u petak navečer!

DUĆAN ČUDA GOSPODINA MAGORIUMA, 20. rujna od 21:00 – Obiteljski film, sa elementima fantastike, gledatelje vodi u dućan u kojem čuda ne prestaju. Kada vlasnik dućana čuda, gospodin Magorium star punih 243 godine objavi svoje povlačenje i posao predaje mladoj radnici Molly, dućan se na tu odluku iznimno naljuti. Dustin Hoffman je utjelovio gospodina Magoriuma, a Natalie Portman njegovu vjernu pomoćnicu. Za potrebe filma Natalie je naučila svirati piano.

PSST…NIKOME NI RIJEČI!, 27. rujna od 21:00 – Kralj komedija, Rowan Atkinson, utjelovio je vikara u čiji dom ulazi nova kućna pomoćnica, jedna vrlo osebujna pojava. Takva priča, smještena u englesku provinciju, u naoko običnu obitelj vikara, još više dobiva na duhovitosti i posebnom britanskom šarmu. Film je posvećen glumcu Jamesu Boothu koji je preminuo iste godine kada je film doživio svoju premijeru na kino platnima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.