Navy CIS – sedma sezona

Nova TV predstavlja sedmu sezonu kriminalističke serije koja je više od obične akcijske drame! Seriju karakterizira prilična doza humora, a fokusira se na katkad složenu i uvijek zabavnu dinamiku tima koji je prisiljen raditi zajedno u vrlo stresnim situacijama.

Navy CIS

Specijalni agent Navy CIS-a, Leroy Jethro Gibbs vodi vrhunski tim specijalnih agenata. On je bivši topnički narednik u marincima čijim istražiteljskim vještinama nema ravnih. Gibbs ne govori mnogo, nekad mu je dovoljan samo pogled da sve objasni. Tim uključuje specijalnog agenta NCIS-a, Anthonyja DiNozza, bivšeg detektiva za ubojstva čiji su instinkti na terenu besprimjerni i koji je zbog svoje dosjetljivosti i šaljiva pogleda na život omiljen u timu. Mlađahna i energična forenzična specijalistkinja Abby Sciuto je darovita znanstvenica čiji mračni humor odgovara njezinu gotičkom stilu i eklektičnom ukusu. Specijalni agent Navy CIS-a, Timothy McGee, diplomirao je na MIT-ju, a njegova briljantnost u radu s računalima daleko nadmašuje njegovu nesigurnost na terenu. Timu pomaže mrtvozornik dr. Donald ´Ducky´ Mallard, dok tim zaokružuje direktor Navy CIS-a, Leon Vance, inteligentni, i prije svega obučeni agent na kojega se uvijek može računati da će prodrmati ´status quo´.

Navy CIS-ov tim započinje sedmu sezonu s praznim stolom. Ziva David, koja je bila pokusna agentica Navy CIS-a 3 godine, iznenadila je svoje kolege agente ostavši u Izraelu nakon tragičnih događaja iz prošle sezone. Od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti putuju širom svijeta istražujući sve zločine u koje su umiješani pripadnici mornarice ili marinaca!

Ne propustite premijerna 24 nastavka nove sezone serije “Navy CIS” od ponedjeljka do petka u 22:30 na Novoj TV!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.