Boris Miščević pridružio se ekipi RTL Danas

Boris Mišević, iskusni televizijski reporter, napustio je redove Nove TV i pridružio se Informativnom programu RTL Televizije.

Boris Mišević

Boris Mišević u svojoj karijeri radio je za Vijesti CCN-a, a kao novinar, urednik i voditelji istaknuo se u specijaliziranim gospodarskim emisijama te u Informativnom progamu Nove TV. Prelaskom u redove Informativnog programa RTL Televizije, Boris će kao stručnjak za gospodarsko novinarstvo pojačati uspješni novinarski tim okupljen oko središnje informativne emisije RTL Danas.

Glavni urednik RTL-a Ivan Lovreček je izrazio zadovoljstvo što u novu sezonu Informativni programa RTL Televizije ulazi s velikim pojačanjem: “Boris je vrhunski televizijski profesionalac koji će kao reporter kontinuirano pratiti gospodarstvo i poslovni sektor, čime želimo nastaviti izgradnju kredibiliteta u području koje je izuzetno važno za sve građane. Njegovim dolaskom RTL Danas još čvršće zauzima poziciju jedne od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.”

– “Prelazak na RTL Televiziju za mene predstavlja snažnu motivaciju i veliki izazov. Veselim se novom početku. Uvjeren sam da ću svojim iskustvom i znanjem maksimalno doprinijeti sadržaju kojim RTL svakodnevno informira javnost. Zahvaljujem se Upravi RTL-u na povjerenju koje mi je ukazala” — izjavio je Mišević povodom dolaska na RTL.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.