Jasmina Kos s RTL-a prešla na Al Jazeeru

Dugogodišnja novinarka i voditeljica RTL Televizije, Jasmina Kos Matulović, još je jedno poznato lice koje se pridružilo ekipi informativnog kanala Al Jazeera Balkans.

Jasmina Kos

Poznato lice s hrvatskih ekrana Jasmina Kos Matulović u novinarstvu je od svoje šesnaeste godine. Za vrijeme studija na Fakultetu političkih znanosti Jasmina je radila na Radio Sljemenu kao novinarka i urednica, a tijekom srednje škole u Kutini okušala se na Radio Moslavini. U tim informativnog kanala Al Jazeere dolazi s RTL-a gdje je u gotovo deset godina radila kao reporterka, urednica i voditeljica vijesti i specijalnih projekata.

Uz Lamiju Alečković, Mirjanu Hrgu, Martinu Kiseljak, Ivana Ćorkala, Ivanu Brkić, Stipu Sladoljeva i Slađanu Lučić, Jasmina Kos još je jedno hrvatsko novinarsko ime koje će svojim iskustvom obogatiti program Al Jazeere Balkans. Za gledatelje iz cijele regije izvještavat će s područja Hrvatske i Slovenije iz redakcije zagrebačkog dopisništva Al Jazeere. Svoje prvo javljanje Jasmina je odradila uživo iz Vukovara iz kojeg izvještava o dvojezičnim natpisima.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.