Dobra žena – druga sezona

04.09.2013

Serije, TV najave


Julianna Margulies u ovoj izvrsnoj američkoj seriji tumači ulogu supruge i majke koja, nakon što joj suprug završi u zatvoru zbog slučaja političke korupcije i javnog seks skandala, hrabro preuzima brigu o obitelji.

Dobra žena

Ne obazirući se na javno poniženje i izdaju supruga Petera, Alicia Florrick vraća se svojoj odvjetničkoj karijeri. Kao mlađa suradnica u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki u Chicagu, Alicia se pridružuje svom dugogodišnjem prijatelju i kolegi s pravnog fakulteta Willu Gardneru. Kao partner u tvrtki, Will sa zanimanjem prati kako će se Alicia snaći na poslu nakon trinaestogodišnjeg izbivanja iz sudnice. Diane Lockhart, druga partnerica u odvjetničkom uredu i glavna parničarka, zadovoljna je Alicijinim radom i vezama te joj ona i Will ponude promaknuće nakon probnog razdoblja. Alicia se izborila za taj položaj nadmašivši Caryja Agosa, bistrog mladog odvjetnika koji se zaposlio u državnom tužilaštvu te joj se sada želi osvetiti. Alicia saveznicu nalazi u Kalindi, tvrtkinoj nepokolebljivoj i tajanstvenoj istražiteljici. Svakodnevno jačajući svoje samopouzdanje, Alicia se iz osramoćene supruge preobražava u snažnu ženu s karijerom koja želi pružiti stabilan dom svojoj djeci, četrnaestogodišnjem Zachu i trinaestogodišnjoj Grace. Sada kad se Peter vratio kući i planira novu kandidaturu uz pomoć prepredenog savjetnika za imidž Elija Golda, Alicia i dalje traži svoje mjesto i pokušava definirati svoju ulogu u obitelji.

U prvoj od 23 epizoda druge sezone (HTV 2, 16. rujna u 20:00 sati) Alicia se mora odlučiti hoće li ostati uz Petera ili otići s Willom.

Oglasi
,

About Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Antonio Horvat

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s