Kalifornikacija – četvrta sezona na HTV2

David Duchovny vraća se u pametnoj, ludoj i seksi hit komediji “Kalifornikacija” – i bit će to najskandaloznija sezona dosad! Od 16. rujna u 23:30 sati, od ponedjeljka do četvrtka na Drugom.

Kalifornikacija

Nesporazum za jednu noć uvalio je Hanka u tešku gabulu, ali to nije kraj njegovih nevolja. Holivudski lešinari kruže oko njegova najnovijeg remek-djela spremni da ga pretvore u još jedan otrcani film s najnestabilnijom holivudskom megazvijezdom, ali Hank se neće samo tako predati. Osim seksi mladoj starleti koja glumi u tom filmu.

U međuvremenu, Marcy glumi trudnu panteru u lovu na muškarce, Charlie nastoji preuzeti Hankovu ulogu zavodnika – a dvije žene do kojih je Hanku najviše stalo spremne su ga zauvijek ostaviti. Čini se da je cijela država Kalifornija protiv Hanka Moodyja i da se neće lako izvući.

Četvrta sezona počinje oko 72 sata poslije svršetka treće. Hank Moody sjedi u pritvoru – ali tračerski blogovi već bruje od vijesti o najnovijem holivudskom skandalu s književnom Lolitom. Hankova najopasnija tajna više nije tajna. Kad Charlie napokon izvuče Hanka, mora mu reći da su ga Karen i kći Becca prognale.

Gledajte novu sezonu “Kalifornikacije” s posebnim gostima Robom Loweom, Carlom Gugino, Michaelom Ealyjem, Zoë Kravitz i Tommyjem Leejem.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.