Ljubavnice – treća sezona

Seksi, sofisticirana drama “Ljubavnice” vraća se s posljednjom sezonom od 20. rujna u 21:40 na HTV 2. Sve se promijenilo budući da Katie, Trudi, Siobhan i Jessica više nisu prijateljice.

Ljubavnice

Prošlo je već neko vrijeme otkako smo posljednji put vidjeli djevojke. Serija počinje tako što Katie okupi djevojke nakon što se nisu vidjele pet mjeseci, a onda se polako vraćamo u prošlost kako bismo doznali što se dogodilo.

Godinu dana prije…
Katie se vraća iz Australije nakon što je prekinula s Danom i počinje izlaziti na spojeve. U njezinom savršeno sređenom životu zavlada kaos kad njezina glamurozna majka Vivienne dođe u posjet i razbije njezine iluzije o sretnom braku roditelja. Katie potporu nađe u novom prijateljstvu s Trudinim mužem Richardom.

Kao majka triju djevojčica i ponosna vlasnica uspješne pekarnice, Trudi ima više posla nego ikada prije. Iako je silno posvećena suprugu i kćerima, Trudi s grižnjom savjesti pokušava naći ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Kad joj njezin poslovni suradnik Chris Webb da ponudu, teško joj je odbiti. Solo Siobhan uživa u majčinstvu, ali njezin je spokoj ugrožen kad se Dominic, otac djeteta, vrati u grad. Ona zna da između njih još ima nečega, kao i on. No on dolazi iz posve drugog razloga – da objavi kako će se zaručiti s njujorškom “princezom” Alice. Jessica je sretna s Markom i pokušavaju dobiti dijete sve dok Jessica ne otkrije da su se Markovi dugovi oteli kontroli i da posuđuje novac od Siobhan. Odlučna je u tome da ostane uz svog muškarca, no je li se prevarila?

Vrativši se u sadašnjost, kad jedna od djevojaka otkrije tajnu, hoće li shvatiti da im je ipak bolje kad imaju jedna drugu?

Ovo je priča o gnjevu i strasti, o požudi i gubitku, dijelom drama, dijelom triler koji će pokušati objasniti suvremeni život četriju prijateljica s fakulteta i sve što ga karakterizira. Serija prati svijet četiriju prijateljica s fakulteta čiji su životi, posebice ljubavni, krenuli različitim smjerovima. Katie je doktorica koja je bila u vezi sa svojim pacijentom koji je nedavno umro od neizlječive bolesti. Sada kada tuguje, toliko je loše da niti svojim prijateljicama ne može priznati što prolazi. Trudi je pak izgubila muža u terorističkome napadu na WTC 9. rujna i nikako se ne može pomiriti s njegovom smrću. Jessica živi anarhičnim načinom života koji neprestano pokreće glasine i tračeve. A tu je i Siobhan za koju se čini da živi savršenim životom u braku, no Siobhan će se morati suočiti s činjenicom da takav život za nju počinje gubiti šarm.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.