Lovci na natprirodno – sedma sezona

Uzbudljivo i strašno putovanje braće Winchester nastavlja se u sedmoj sezoni serije SUPERNATURAL s Jaredom Padaleckim i Jensenom Acklesom – od 19. rujna, od ponedjeljka do četvrtka oko ponoći!

Lovci na natprirodno

Sam i Dean Winchester kao djeca su zbog tajanstvene i demonske natprirodne sile ostali bez majke. Otac John zatim ih je odgojio kao vojnike. Naučio ih je sve o paranormalnom zlu koje postoji u mračnim zakutcima i na zabačenim cestama Amerike… i naučio ih je kako da ga ubiju.

Poslije desetaka krvavih pustolovina i borbe protiv raznih natprirodnih opasnosti Sam i Dean napokon su ispunili svoju mračnu sudbinu: uz pomoć prijatelja, zamjenskog oca Bobbyja i posrnuloga anđela Castiela, uspjeli su spriječiti apokalipsu. No cijena pobjede bila je strašna: Sam se žrtvovao i zatočio u paklu s Luciferom. Očajan, Dean se vratio običnom životu – i šokirao se kad mu se godinu poslije čudom uskrsnuli Sam pojavio na vratima.

Braća su se vratila lovu i ponovno suočavala sa sve čudnijim smrtonosnim bićima, na kraju se sukobivši s prvobitnim čudovištem – Majkom Svega. Dean je otkrio šokantnu, opasnu istinu o Samu: vratio se iz pakla… ali bez duše, zbog čega je postao proračunat i nepouzdan. Riskantnim potezom Dean je Samu vratio dušu, ali platili su veliku cijenu. Sama su preplavila sjećanja iz pakla, sjećanja koja su prijetila da će ga nadvladati, čak i ubiti.

U međuvremenu je građanski rat u raju bjesnio i dalje. Castiel, odlučan u nakani da pobijedi, neoprezno je otvorio vrata čistilišta, u kojem se nalaze duše svih čudovišta. Cilj mu je bio u sebe upiti sve te duše i dobiti njihovu moć. Ignorirajući Samova i Deanova upozorenja, Castiel se nagodio s kraljem pakla da će zajedno naći vrata.

Iako su ga Sam i Dean pokušali spriječiti, Castiel je uspio izvesti svoj plan. Njegova je moć sad božanska te Sam i Dean ne znaju kako da ga zaustave. No čak ni Castiel ne razumije kolika je moć u njemu… ni koliko je zapravo opasan.

U sedmoj sezoni Dean i Sam pate zbog gubitka prijatelja. Samu prijete sjećanja na pakao, ugrožavaju i njegov život, i život njegova brata. Dean se muči s velikom tajnom koja bi ih mogla razdvojiti. I dok se braća skitaju bespućima Amerike i love čudne zvukove u noći, nešto lovi njih. Suočit će se s neprijateljem lukavijim i prilagodljivijim od ičega protiv čega su se dosad borili. Dok ih okružuju sve veće opasnosti, ostat će bez alata o kojem ovise. Naši junaci, kao tako puno odmetnika prije njih, bit će potpuno nadjačani i ugroženi, a moći će se osloniti samo jedan na drugoga.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.