RTL promovira “Tajne” po gradskim trgovima

RTL Televizija premijerno prikazaje prvu epizodu nove dramske serije “Tajne” u šest gradova diljem Lijepe Naše!

Tajne

Premijera “Tajni” će se održati 7. rujna s početkom u 20.00 sati na gradskim središnjim trgovima u Čakovcu, Gospiću, Kninu, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Virovitici. Osim što će građani moći pogledati prvu epizodu, na središnje trgove doći će i glumci iz serije te voditelji RTL Televizije koji će podružiti s građanima.

Dramska serija “Tajne” bavi se burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije. U pozadini svih priča u koje su upleteni članovi obitelji Franić i Šeper nalazi se blago koje je 1943. zakopano u šumi u blizini kurije. Ono je uzrok svih zala koja su se nadvila nad likove serije, a glavni junaci, Nikola Šeper i Marina Franić, napokon imaju priliku tom prokletstvu blaga stati na kraj i staviti točku na prošlost i sve loše što se u njoj dogodilo. Ljubav koja se među njima rađa naići će na brojne prepreke, kako vanjske, tako i unutar njih samih pa bi ključno pitanje na koje ova serija pokušava odgovoriti moglo glasiti – može li ljubav dvoje mladih ljudi nadvladati prošlost opterećenu sukobima i otvoriti put k ljepšoj i vedrijoj budućnosti?

Kroz seriju koja iz dana u dan otkriva tajne svojih junaka vodi nas izuzetna glumačka ekipa – Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić, Jelena Jovanova, Stejpan Perić, Jasna Bilušić, Mladen Čutura te mnogi drugi.

“Tajne” – u subotu na gradskim trgovima, uskoro u programu RTL Televizije!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.