Sinovi anarhije – treća sezona

SONS OF ANARCHY – izvrsna drama s elementima crnog humora nabijena adrenalinom vraća se na HTV 2 u petak, 20. rujna iza ponoći.

Sinovi anarhije

Serija opisuje nastojanja zloglasnog motociklističkog kluba da nekako preživi i pritom se potrudi da život u kalifornijskom Charmingu ostane miran, jednostavan i zaštićen. Klub se nosi s prijetnjama dilera droge, građevinskim tvrtkama i pretjerano revnim organima reda. Legalno imaju mehaničarsku radionicu, ali ona je samo paravan za njihov unosni posao švercanja oružja. Serija je to o zavodljivosti novca, moći i krvi.

Charlie Hunnam tumači Jacksona ‘Jaxa’ Tellera, potpredsjednika kluba kojemu sve više smeta njihovo nezakonito poslovanje. Katey Sagal glumi Gemmu Teller Morrow, Jaxovu dominantnu majku, a Ron Perlman glumi Clarencea ‘Claya’ Morrowa, Jaxovog očuha i predsjednika kluba. Unutar tog trokuta majke, sina i očuha razotkrit će se tamne strane obiteljske prošlosti i pokazati se što su sve u stanju učiniti kako bi zaštitili grijehove.

Na početku treće sezone klub se osjeća bespomoćno zbog Abelove otmice, što pogotovo vrijedi za Jaxa, koji zbog tuge proživljava još dublja previranja u vezi s njegovom budućnosti u klubu. U potrazi za Abelom odlaze u Irsku, gdje se Jax suočava s IRA-om, ali i s vlastitom nepoznatom prošlošću. Gemma je još u bijegu i doznaje nešto zbog čega će riskirati slobodu.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.