Nabrijani – neušminkana priča o tinejdžerima

06.09.2013

Serije


Britanska serija SKINS prati živote i ljubavi skupine razuzdanih tinejdžera u Bristolu – gledat ćemo je od 16. rujna u 22 sata na Trećem programu HTV-a.

Nabrijani

Svaka epizoda serije “Nabrijani” mješavina je duhovitih, ganutljivih i katkad šokantnih priča o skupini problematičnih 17-godišnjaka. Svi su oni vedri, optimistični klinci koji puše travu, piju, istražuju seks i ujutro ustaju na testove, neprekidno pomičući granice i mažući oči roditeljima kako to samo tinejdžeri znaju. Urbana mješavina likova uključuje karizmatičnog i prelijepog, ali opsesivnog Tonyja, beznadno promiskuitetnu Cassie, sviračicu klarineta Jal koja se nastoji uzdići iznad svega toga te crnu ovcu obitelji Anwara, koji čini sve suprotno onome što mu strogi otac naredi. Svi oni trude se ostati cool dok se suočavaju s realnostima života u gradu.

PRVA EPIZODA | Tony (Nicholas Hoult) je pametan dečko. Svakodnevno ruši autoritet svom ocu (Harry Enfield) i stručno pokriva leđa mlađoj sestri delinkventici (Kaya Scodelario). Svjestan svojih sposobnosti, dolazi na ideju da svome najboljem prijatelju Sidu (Mike Bailey) osigura prvo seksualno iskustvo i pritom zaradi. Abigailin (Georgina Moffat) tulum čini se kao savršeno mjesto za manevar. Naravno, Tony ne uspijeva ubosti drogu, a još manje uspjeha postiže Sid u svojoj misiji da postane muškarac. Ali kad ukradeni auto završi u rijeci, a s njime i neplaćena droga, Tony i njegovi frendovi zbilja su u gabuli.

Tulumi. Alhohol. Droga. Golotinja. Psovke. Seks… SKINS. Od 16. rujna, od ponedjeljka do četvrtka u 22 sata na HTV 3.

Oglasi
,

About Adrian Andrejek

Adrian Andrejek je osnivač i glavni urednik portala DigitMAdo. Posljednjih devet godina bavi se novinarstvom te paralelno s tim ulazi u svijet digitalnog marketinga. Njegov je moto: "Početna točka svih postignuća je želja da se ona postignu".

Pogledaj sve objave od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s