Prave ljubavi donose zaplete i intrige na Doma TV

Doma TV svojim gledateljima predstavlja jednu od najnovijih Televisinih uspješnica “Prave ljubavi”, nastalu prema seriji “Otvori svoje srce”, kojom se Erika Buenfil vraća u intrigantnoj ulozi.

Prave ljubavi

Priča počinje pokušajem otmice Victorije Balvanere (Erika Buenfil), velike zemljoposjednice i vlasnice poznate agencije za oglašavanje. José Ángel (Eduardo Yanez), koji se našao na obiteljskom imanju jer se došao prijaviti za posao nadglednika, spasi je od kriminalaca. Nakon što svađa završi, Victoria odluči zaposliti Joséa Ángela kao svog tjelohranitelja. Budući da su po čitave dane zajedno, među njima se rodi prava ljubav. Međutim, njihova je ljubav nemoguća jer su oboje u braku.

Victoria je supruga Nelsona Brizza (Guillermo Capetillo) koji se njom oženio iz koristi, a u braku su dobili kćer Nicole. Nicole (Eiza Gonzalez) je arogantna djevojka koja stalno krije svoje probleme s bulimijom i anoreksijom. Ona voli svoje roditelje i djeda Aníbala (Enrique Rocha) koji je strog, dominantan i pametan čovjek te manipulira životima svojih kćeri Victorije i Adriane.

Kad Victoria otkrije da Nelson ima ljubavnicu koja će mu roditi dijete, želi rastavu, no on je odbija napustiti. S druge strane, José Ángel pati jer je izgubio suprugu Cristinu (Monika Sanchez) koja je poginula u nesreći nakon što je saznala da je kći Aníbala Balvanere s kojim je njezina majka davno bila u vezi.

Liliana (Sherlyn), Cristinina kći, pati zbog gubitka pomajke ignorirajući činjenicu da je Adriana njezina prava majka. Radi kao vrtlarica u kući Balvanera gdje se mora nositi s Nicoleinom nepristojnošću i maltretiranjem. Nicole stalno naglašava klasnu razliku među njima. Međutim, to će završiti kad Liliana sazna da je i ona Balvanera, znajući da će joj to dati samopouzdanje da se bori za ljubav Nicoleina tjelohranitelja Francisca (Sebastian Rulli). Nicole će učiniti gotovo sve da zagorča život Franciscu ne znajući da će se i ona na kraju zaljubiti u njega.

Kao rezultat niza nesporazuma, Nicole se uda za Rolanda (Eleazar Gomez) kojega ne voli, misleći da je Francisco zaljubljen u Lilianu. Rolando prihvati ovaj brak slijedeći naputke svoje majke koja je u Nicole vidjela jedini spas od bankrota. No brak se pretvori u pakao za oboje. Nakon tragičnog događaja koji ugrozi Lilianin život, Francisco je prisiljen oženiti se njom. Ta situacija jako pogodi Nicole jer kad se nakon njezina prekida s Rolandom ponovno susretnu, oboje shvate da se i dalje vole.

Victoria, José Ángel, Nicole i Francisco morat će svladati zapreke sudbine koja će ih zbližiti i natjerati da uvide tko su njihove prave ljubavi.

Ne propustite pogledati ljubavne zaplete i intrige u novoj Televisinoj uspješnici “Prave ljubavi” (“Amores Verdaderos”) od utorka, 10. rujna u 17.35 sati, svaki radni dan na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.