Bali-bag uz film dobio i vlastitu seriju

Večeras se na ekrane vraća „Sulejman Veličanstveni“ s novim, dosad neprikazanim epizodama. Iako mnogi nestrpljivo iščekuju nove dogodovštine iz Topkapi palače kako bi doznali što je novog kod sultana, njegove Hurem i sultanija Hatidže i Šah, dio gledateljstva zanima samo – Bali-beg!

Burak Ozcivit

Premijerni nastavci drugog dijela treće sezone donose nove spletke i zakulisne igre u dinastiji najpoznatijeg osmanskog vladara, Sulejmana Veličanstvenog. Mnoge gledatelje će oduševiti vijest da se na dvor iznenada vraća ratnik Bali-beg Malkočoglu, Mihrimahina ljubav iz djetinjstva i sultanov odani vojnik. Njegov povratak neće samo iznenaditi Mihrimah, nego i samog Sulejmana koji će u Bali-begu pronaći idealnu zamjenu za nikad prežaljenog Ibrahim-pašu, a kojeg će unaprijediti u osobnog pratitelja nakon što sultanu spasi život u pokušaju atentata.

Zahvaljujući ulozi hrabrog ratnika Bali-bega Malkočoglua, Burak Ozcivit je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih glumaca u Turskoj. Prvi dio ljetne pauze proveo je u Monte Carlu, gdje je s zaručnicom Ceylan Capa uživao u anonimnosti bez paparazza, ali i u mondenom, elitnom društvu… Iako je bio pretrpan raznim poslovnim ponudama, Burak je pri povratku u Tursku prihvatio dva nova projekta u produkciji koja zaslužna za veliki inozemni uspjeh serijala o Sulejmanu. Jedna od njih je film, a kasnije i serija, o Bali-begu Malkočogluu čija se premijera očekuje krajem godine, a za kojeg su interes pokazale ček 20 zemalja diljem svijeta. Drugi projekt je nova serija koju već uvelike priprema za televizijsku kuću Kanal D, službenog naziva „Calıkusu“, odnosno „Grmuša“. Za glavnu ulogu u seriji stvorenoj prema romanu Resata Nurija Guntekina, Burak je ugovorio i veći honorar (150 tisuća kuna po epizodi), pa bi u konačnici, ukoliko serija zaživi cijelu jednu sezonu, na njegov bankovni račun moglo sjesti oko pet milijuna kuna!

Buraku Ozcivitu bilo je drago što su ga producenti i u trećoj sezoni ponovo pozvali da u seriji „Sulejman Veličanstveni“ tumači lik Bali-bega Malkočoglua, te se nada da će ga TIMS produkcija pozvati da se vrati i u nekoj od predstojećih epizoda koje se upravo snimaju u Istanbulu, a čija se premijera uskoro očekuje.

U večerašnjim epizodama „Sulejmana Veličanstvenog“ zasigurno neće nedostajati napetosti! Dok sultan razmišlja o novom napadu na Italiju, njegova sestra Hatidže i sultanija Šah kuju planove protiv Hurem, sultanove supruge koja silno želi znati tko je osoba koja ju je željela ubiti. Obzirom da joj je spasila život, Hurem unaprijedi Fahrije u svoju osobnu služavku, iako ju gospa Afife upozorava da bude oprezna i da Fahriji previše ne vjeruje.

Ne propustite novu, dvosatnu epizodu „Sulejmana Veličanstvenog“ večeras, 9. rujna u 20 sati, samo na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.