RBD se ponovno okuplja 2014. godine?

Postoji li još nada za veliki povratak teen senzacije RBD koja je zaludila svijet? Itekako, jer ih upravo producent Pedro Damian želi ponovno vidjeti na okupu!

RBD

Četiri godine nakon raspada popularne grupe RBD, koja je, gdje god da se pojavi, izazivala obilje euforije, izašla je vijest o njihovom ponovnom okupljanju. Tu vijest potvrdio je i sam producent Pedro Damian koji je već u pripremama za veliki povratak buntovnika – i to na svjetskom prvenstvu u Brazilu koje će se održati sljedeće godine!

Pedro Damian je izjavio da je svjestan da neće biti lako “vratiti” RBD u Brazil, jer se radi o šestero ljudi koji sada imaju svoje različite i uspješne karijere, ali nada se da će uspjeti to postići.

Podsjetimo se ukratko njihovih karijera nakon raspada grupe:
Maite Perroni je nedavno izdala svoj samostalni album “Esclipse de Luna”.
Dulce Maria je pri završetku njezinog drugog samostalnog albuma, a i nedavno je imala gostujuću ulogu u telenoveli “Mentir para vivir” koja se trenutno prikazuje u Meksiku.
Anahi je snimila svoju posljednju telenovelu “Dos Hogares” u 2011. i trenutno je u sretnoj vezi s Manuelom Velascom, guvernerom Chiapasa.
Alfonso Herrera je sudjelovao u emisiji “El Diaz” i u nekoliko uspješnih filmova.
Christian Chavez ostao je fokusiran na glazbu. U kolovozu 2012. izdao je album “Essential”, koji se sastoji od 12 pjesama.
Christopher Uckermann izdao je jedan album i imao je već nekoliko turneja po Brazilu, a snimio je i dramsku seriju “Kdabra”.

Ova najnovija vijest obradovat će milijune obožavatelja diljem svijeta, pogotovo nakon udarnih naslova otprije nekoliko mjeseci o tome kako definitivno ništa od ponovnog okupljanja RBD-a.

4 misli o “RBD se ponovno okuplja 2014. godine?”

  1. jooj to by bolo moc skvele ak by sa RBD dalo znova do kopy tak by mohli navštíviť aj Slovenskú republiku :)

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.