Vruć vetar: od neuglednog brijača do imućnog frizera

Doma TV svojim gledateljima predstavlja kultnu humorističnu seriju o životnom putu Borivoja Šurdilovića “Šurde” koji je od neuglednog brijača postao imućni frizer!

Vruć vetar

Serija “Vruć vetar” je za vrijeme prikazivanja bila jako popularna zbog sjajnog načina na koji je, kroz humor, prikazala negativne pojave u društvu. Završnu pjesmu serije “A sad adio” izvodi jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača zabavne glazbe, Oliver Dragojević.

Glavni junak, Šurda, momak je iz južnih krajeva Srbije koji dolazi u Beograd ne samo “trbuhom za kruhom”, nego i tražeći onu vrstu posla koja bi mu najviše odgovarala. Njegova priča počinje kupovinom jedne uhodane brijačnice sa stalnim mušterijama gdje upoznaje svog zemljaka Boba, “svjetskog čovjeka” koji s njim ima šarolike kombinacije kako bi mogli uspjeti u životu. Doživjevši i raskid ljubavne veze, Šurda prodaje brijačnicu kako bi postao drugi čovjek na drugačijem mjestu, no to je samo početak ove uzbudljive priče.

Nasmijte se uz prvu epizodu kultne serije i neuglednog brijača Borivoja Šurdilovića ove subote u 20.00 sati na programu Doma TV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.