National Geographic specijali 11. rujna

Ova večer posvećena je običnim ljudima koji su bili dio događaja 11. rujna 2001. godine, počevši od 19.00 na kanalu National Geographic!

NGC specijal 1109

Premijerna emisija Čudo surfera 11. rujna emitirat će se u 20.55, nakon koje također sijedi premijera dokumentarca Vatrogasna postaja blizu mjesta eksplozije.

Čudo surfera 11. rujna
11. rujna u 20.55

Čudo surfera 11. rujna otkriva ono što bi mogla biti zadnja neispričana priča preživljavanja nakon terorističkih napada na New York 11. rujna 2001. Ovo je nevjerojatna priča Pasqualea Buzzellija koji je preživio rijeku otpadaka koji su padali s 22. kata. Ova priča uključuje inspirativne detalje događaja koji su vodili Pasqualovu preživljavanju unatoč lošim izgledima.

Vatrogasna postaja blizu mjesta eksplozije
11. rujna u 21.55

Iznimna neispričana priča Ten Housea, vatrogasnog doma koji je smješten odmah pokraj nekadašnjih Blizanaca. Ovi vatrogasci bili su prvi i zadnji na mjestu tragedije. Koristeći arhive iz toga dana, otkrivamo njihovu hrabrost i žrtvu. Mnogi životi spašeni su zahvaljujući njihovoj pomoći pri evakuaciji tisuća radnika iz ureda. Iako su Blizanci bili uništeni, ikone iz vatrogasnog doma ostale su na nogama. Ten House i njegovi vatrogasci počeli su novi život kada su došli u fokus zemlje u žalosti i ponosu za pale heroje 11. rujna. Danas je vatrogasni dom destinacija tisuća posjetitelja New Yorka, spomenik herojima Ten Housea.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.