Novi klinci s Beverly Hillsa – peta sezona

U petoj i posljednjoj sezoni serije “Novi klinci s Beverly Hillsa” skupina prijatelja suočava se s najtežim problemima u životu.

Novi klinci s Beverly Hillsa

Nakon što su iza sebe ostavili relativno bezbrižne dane u West Beverlyju i postali odrasli ljudi, tražit će rješenja za svoje nedaće i jedino će se moći osloniti jedni na druge. Iskusit će nove, ali i stare ljubavi, odanost će biti na kušnji, a doživjet će i šokantne izdaje. Neka prijateljstva doći će u pitanje, druga će se obnoviti, a neki će se novi ljudi pokušati uvući u krug bliskih prijatelja. Neke stvari ne mogu se kupiti novcem, čak ni na Beverly Hillsu…

U prvoj epizodi pete sezone Naomi (AnnaLynne McCord) i Max (Josh Zuckerman) naprave velike planove koji pođu po zlu i oboje završe u zatvoru. Liam (Matt Lanter) prisiljen je prodati Offshore kako bi isplatio Vanessu (Arielle Kebbel) i otkupio njezin udio od 200.000 dolara u svom ugovoru za film. Navid (Michael Steger) predlaže Liamu da budu poslovni partneri. Teddyja (Trevor Donovan) pomalo plaši Silverina (Jessica Stroup) molba da bude otac njezina djeteta. Adrianna (Jessica Lowndes) provede nezaboravnu večer u Las Vegasu sa zgodnim strancem Taylorom (Wes Brown) budući da je odlučila preboljeti Dixona i krenuti dalje, ali ne zna da je Dixon (Tristan Wilds) doživio nesreću opasnu po život. Annie (Shenae Grimes) zamoli Ade da se vrati u Los Angeles kako bi bila uz Dixona koji je bez svijesti, a onda djevojke odluče zajedno stanovati u kući na plaži.

Ne propustite posljednje 22 epizode serije “90210” od 27. rujna, petkom u 18:45 na Drugom programu HTV-a!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.