Stella: kad srce pjeva, cijeli svijet će čuti

Nova TV vam donosi prvi glazbeno dramski spektakl na ovim prostorima – od nedjelje, 15. rujna u 21:00 sat uživajte u čaroliji “Stelle”!

Stella

Dvije talentirane djevojke na putu su prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav – čija strast i talent će pobijediti? Ove jeseni Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji će osvojiti srca gledatelja svih generacija.

Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show Stella u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku Stelle jedina je nada za njezino liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njezina najveća suparnica Lana (Vanda Winter) je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.

Iz showa u show nade za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Stella žiri

Jasmina Klarić je skromna i požrtvovna djevojka, prekrasnog glasa i neospornog glazbenog talenta. ŽIvot joj je obilježila strašna obiteljska tragedija koja je učinila zrelijom i odgovornijom od svojih vršnjaka. Zbog brige za obitelj ostavila je po strani snove i želje da se bavi glazbom, pa su njezine glazbene izvedbe rezervirane još samo za crkveni zbor u kojem povremeno pjeva, i u rijetkim trenucima odmora od posla i brige za roditelje. Pomirena sa sudbinom, ni ne razmišlja o ikakvom profesionalnijem angažmanu, sve dok joj majka u teškom stanju ne završi u bolnici. Kad dozna da joj je jedina nada skupa operacija, Jasmina se odlučuje za drastičan potez – prijavljuje se za sudjelovanje u novom glazbenom talent showu “Stella” koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu…

Vođena plemenitim pobudama, Jasmina nije svjesna da joj sami talent neće biti dovoljan za pobjedu. U showu je čeka žestoka konkurencija, a predvodi ju favoritkinja Lana. Lana je ambiciozna i vrlo talentirana. Od malih nogu bavi se baletom, plesom i pjevanjem. Njezin jedini cilj su uspjeh i slava koje vidi kao jedini put do majčine ljubavi. Njezina majka je bivša balerina, stroga, vođena disciplinom i ambicijom. Članica je žirija “Stelle”, u tom poslu vodi se svojim planovima i skrivenim motivima. A nije jedina…

Producent Gavran glavni je član žirija, na prvi pogled djeluju kao vrhunski profesionalci, ali njihove mračne tajne, osobni interesi i skrivene ambicije uskoro će promijeniti tijek natjecanja, ali i njihove živote. Pjevačica Kika, režiser Orsat, također su dio žirija, i potiču natjecatelje da na pozornici daju svoj maksimum.

Dvije djevojke na putu prema zvijezdama! Jedna se bori za majčinu ljubav, druga za majčin život. Čija strast i talent će pobijediti pratite od 15. rujna nedjeljom u 21 sat na Novoj TV.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.