Moja TV anketa: Zora dubrovačka ili Tajne?

Nakon što su nove domaće telenovele koje možemo gledati na Novoj TV i RTL Televiziji odemitirale svoju prvu epizodu, Moja TV pita svoje čitatelje – koja vas je pridobila: Zora dubrovačka ili Tajne?

Tajne-Zora

Radnja priče “Zora dubrovačka” (Nova TV – svaki radni dan u 21:00) smještena je početkom devedesetih, kad je Dubrovnik bio pod stalnom opsadom mjesecima. Priča o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog domovinskog rata brže odrasti i sazrjeti podsjetit će nas na snagu ljubavi. Između Mara i Judite, glavnih junaka ove priče, ljubav je rođena na prvi pogled… Kasno je ljeto 1991. godine u Dubrovniku. U Hrvatskoj su već uvelike započela strašna ratna zbivanja, dok najljepši grad na svijetu još uvijek odolijeva napadima agresora.

Tajne” (RTL TV, ponedjeljak-četvrtak, 20:00) donose priču o tajnama prošlosti dvije obitelji, njihovim sudbinama koje se preko najmlađih članova ponovo isprepliću i daju odgovore na pitanja može li se za osvetu žrtvovati sve, pa čak i ljubav, te što nam ostaje ako za ljubav ne postoji druga prilika. U pozadini svih priča, u koje su upletene obitelji Franić i Šeper, nalazi se obiteljsko blago koje je zakopano davne 1943. godine u šumi, u blizini kurije (gospodske kuće). Baš to zakopano blago izvor je svih zala koje se nadvilo nad obje obitelji.

Jeste li pogledali obje ili bar jednu novu domaću telenovelu? Koja je vaš izbor – Zora dubrovačka ili Tajne? Glasujte u anketi te nam javite dojmove u komentarima!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.