Vinko Kraljević: “Volim svoju zatvorsku ekipu”

U novoj telenoveli “Tajne” u večerašnjoj epizodi, koja se na RTL Televiziji emitira od 20.00 sati, Nikola odluči provesti vlastitu istragu o smrti svoje majke, nakon što je čuo očevu verziju priče.

Tajne Vinko i Filip

Nikola (Filip Juričić) je doznao da se njegova majka prilikom potrage za blagom zaljubila u Josipa Franića te odlučila okončati brak s Jerkom (Vinkom Kraljevićem). Međutim, uskoro je ubijena, a Josip iznenada nestaje. Zbog toga je sumnja pala na Jerka, koji je osuđen na 17 godina zatvora, ali je pobjegao iz zatvora ne bi li sinu dokazao svoju nevinost. I dok Jerko uvjerava Nikolu da nije sve kako izgleda, glumac Vinko Kraljević, koji je utjelovio Jerka, ne mora nikoga uvjeravati u svoje glumačke sposobnosti.

Poznatog glumca mnogi su gledatelji već u prvoj epizodi “Tajni” prepoznali kao simpatičnog Bakalara, bricu iz “Velog Mista”, ali i kao Djaka iz serije “Mačak pod šljemom”. Vinko Kraljević glumio je u više od 60 kazališnih predstava, u desecima filmova i serija, ali i u brojnim radio dramama i radio igrama za djecu. Stalan je član glumačkog ansambla zagrebačkog kazališta “Komedija”. A kako se osjeća u ulozi nevino osuđenog Jerka?

– “Uloga mi je baš sjela, i zanimljivo je kad čovjek promišlja o tome, jer se takve stvari događaju ljudima i u stvarnom životu” — objasnio je Vinko, dodajući da se na setu sa svima odlično slaže, no budući da najviše vremena provodi u zatvoru, najbolji je sa svojom, kako ih je nazvao, “zatvorskom ekipicom”.

Ne propustite otkrivati “Tajne” svakog dana od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na RTL Televiziji!

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.