Provjereno: razlika između muške i ženske ljubomore

18.09.2013

TV emisije


Doznajte kojih nam pet priloga donosi vrijedna ekipa magazina “Provjereno” čiju ćemo novu emisiju gledati u četvrtak, 19. rujna u 22 sata na Novoj TV.

Provjereno

Ekipa Provjerenog donosi tajni telefonski razgovor koji dokazuje kako je smišljeno djelovala ekipa posrednika koja je građanima sređivala kredite u austrijskim zadrugama! Istražujući priču u Hrvatskoj, ekipa Provjerenog došla je i do 3000 prevarenih u Sloveniji! Obrazac prevare je bio isti, kao i ekipa.

Jedna noga joj je kraća 16 cm, a ona je izabrala natjecati se u trčanju i pobijedila je! Ova je djevojčica svijetu dokazala kako ništa nije nemoguće!

“10 001 Dalmatinac” naziv je projekta koji otkriva tajnu rijetkih nasljednih bolesti. Doznajte uzroke mljetske bolesti, patuljastog rasta na Krku ili pak povišenog očnog tlaka u Velom Brgudu!

Dok većinu žena smeta emocionalna nevjera čak 60 od stotinu muškaraca povrijedio bi tek sam čin preljuba. O ovom prilogu gledatelji će vidjeti eksperiment kojem je ekipa Provjerenog podvrgnula parove kako bi saznali koja je razlika između muške i ženske ljubomore.

Stručnjaci kažu da više od devedeset posto žena ima celulit, a prve se bore počinju javljati i prije tridesete. Ekipa Provjerenog testirala je razlike u učinku skupih nasuprot jeftinih krema koje ženama pomažu s ovim nesavršenostima.

Oglasi
,

About Tina Pavić

Tina je izvršna urednica portala MojaTV. Uređuje i objavljuje najave TV serija i emisija koje se prikazuju na domaćim nacionalnim i kabelskim TV kanalima.

Pogledaj sve objave od Tina Pavić

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s