Zla Barbara potpuna je suprotnost zgodnoj Moniki

I dok se Nikola odlučio uklopiti među seosko stanovništvo i prikupiti sve informacije o majčinoj smrti i osvetiti se Franićima, najmlađu članicu obitelji Franić, Barbaru, čekaju još veće muke!

Monika Mihajlović

Budući da Brigitu potpuno razljuti Barbarina veza s Džonijem, te se mama i kćer posvađaju, nakon svađe Barbara se otrese na Džonija te u takvom emotivnom stanju napravi prometnu nesreću u kojoj usmrti čovjeka! Kako bi spasio kćer od tužbe i eventualnog pritvora, Ivan impulzivno podmiti unesrećene, i to novcem koji je bio namijenjen Marini. Barbara je u šoku, ali zna da mora ostati pribrana. Za razliku od Barbare, glumica Monika Mihajlović koja ju je utjelovila nije beskrupulozna i hladna, a najmanje od svega bezosjećajna.

Naime, mlada glumica u privatnom životu obožava životinje, naročito pse, a mnoge je već uspjela spasiti iz azila i pronašla im dom. “Želja mi je jednog dana otvoriti azil za pse i brinuti se o njima jer su mi psi velika ljubav” — izjavila je mlada talentirana glumica, kojoj je uz glumu hobi slikarstvo. Monika se u jednom razdoblju života bavila slikarstvom do te mjere da je čak otišla i na županijsko natjecanje u Pulu sa slikom “Kako vidimo budućnost”. I ovo ljeto je, dok je bila na godišnjem odmoru, primila u ruku kist i slikala. “To me opušta i najviše volim slikati krajolike, a gdje ćeš ljepšeg krajolika od mora!” — priznala je sa smiješkom.

Tajne obitelj Franić

Kako će se Barbara nositi s teškim teretom koji ju je zadesio, i hoće li to utjecati na njezine daljnje prosudbe, te kako će se Nikola infiltrirati u Franićeve redove, ne propustite pogledati u sljedećim epizodama “Tajni” od ponedjeljka do petka u 20.00 sati na RTL Televiziji.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.