Nulti sat – misterija ljudske povijesti

22.09.2013

TV novosti


Da bi spasio svijet, on mora tumačiti simbole. Nova serija “Zero Hour” dolazi s prvim danom jeseni – 23. rujna, ponedjeljkom u 21:55 sati na kanalu FOX.

Nulti sat

Kao izdavač časopisa Modern Skeptic Magazine, Hank Galliston proveo je cijelu karijeru slijedeći znakove, razotkrivajući mitove i teorije zavjere. Ali kada je njegova lijepa supruga Laila oteta iz svog dućana antičkih satova, Hank je uvučen u jedan od najzanimljivijih misterija ljudske povijesti koji se prostire kroz cijeli svijet i kroz više stoljeća. Karta blaga nalazi se u jednom od satova njegove žene te vodi tajnama koje bi mogle biti kataklizmične. Hank mora protumačiti simbole i otključati tajne karte, a u isto vrijeme mora osigurati da odgovori ne završe u krivim rukama misterioznog Whitea Vincenta. Uza svoja dva pomoćnika Rachel i Arrona kraj sebe te uz pomoć pametne agentice FBI-a Rebecce Riley, Hank kreće u utrku protiv sata kako bi našao svoju ženu i spasio čovječanstvo.

Anthony Edwards kao Hank Galliston
Carmen Ejogo kao Rebecca ‘Beck’ Riley
Scott Michael Foster kao Arron Martin
Addison Timlin kao Rachel Lewis

,

About Adrian Andrejek

Adrian je osnivač i glavni urednik portala Moja TV. Posljednjih osam godina radi kao novinar u Glasu Slavonije i tjednom prilogu TV Obzor te u slobodno vrijeme piše za blog SerijskiUbojica.hr. Pravi je TV fanatik koji prati hrpu serija, a zna sve i o onima koje ne gleda.

Pogledaj sve postove od Adrian Andrejek

Nijedan komentar do sada.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s