Nabrijani – druga sezona

HTV prikazuje drugu sezonu serije “Nabrijani”, deset novih epizoda koje prate kaotične živote i strasti skupine razuzdanih britanskih tinejdžera.

Nabrijani

Prošlo je šest mjeseci od Tonyjeve nesreće u kojoj ga je udario autobus. Začudo, ostao je živ, ali nije više siguran da je ista osoba. Kao da nije dovoljno probuditi se s tijelom koje ne funkcionira kako treba, k tomu se još i svi njegovi prijatelji ponašaju čudno. Sid ne može prihvatiti činjenicu da je njegov najbolji prijatelj tek sjena čovjeka komu se uvijek divio. Povrh toga, najzad je osvojio Cassie, e da bi je njezini ludi roditelji otprašili u Škotsku. Ali Cassie se uopće ne uzbuđuje jer će se dopisivati e-mailom, a onda će se jednoga dana ona vratiti pa će njih dvoje zauvijek živjeti sretno… Da, baš.

Michelle je također izgubljena bez Tonyja, a njezina se majka opet udala za novog muškarca – samo, ovaj put je tu i polusestra koja se nameće njezinim prijateljima. I Maxxieja muči obiteljski pakao jer otac ne podržava njegovu ambiciju da postane plesač. Čak se i Anwar promijenio otkad si je navukao na vrat tajnu djevojku po imenu Sketch. Njezini frendovi su svi pogubljeni, ali Jal poduzima nešto: odbacila je imidž dobre curice i raspustila se. A Chris… Pa, nije mu baš najbolje sjelo što su ga izbacili iz škole, ali parti-mejker sad maršira sam, dakle, budućnost se čini svijetla – i što bi moglo poći po zlu? I dok se svima svijet raspada, Effy preuzima kontrolu.

Nabrijani2

U svakom slučaju, u drugoj sezoni gledat ćemo svađe, pomirenja, ljubav, nasilje, smrti, pjesme, repanje, glazbu, ples, drogu, seks, suze, osmijehe, smijeh, rezultate testova, roditelje, rođake, praznike i Billa Baileyja kako pleše sa psom. Katkad svijetla, katkad mračna, a uvijek zabavna, druga sezona znači deset sati ambiciozne, emocionalno nabijene TV drame koja portretira složene i živahne živote skupine likova na rubu odraslog života, dok rastu i razvijaju se.

Što ti misliš o ovom članku? Komentiraj!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.